Министър Узунов се срещна с ръководствата на Гранична полиция и Пожарна безопасност

  • 13 февруари 2017 19:37

  • 2157
  • 1
Министър Узунов се срещна с ръководствата на Гранична полиция и Пожарна безопасност
© МВР

Министърът на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е се срещна с ръководния състав на ГДГП, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи.

В срещата са участвали директорът на дирекцията главен комисар Светлан Кичиков, заместник-директорите - старши комисарите Стоян Иванов и Светослав Манолов, директорите на седемте регионални дирекции "Гранична полиция" и началниците на отдели. Министърът е представил екипа си - тримата заместник-министри и началника на кабинета и е очертал пред служители основните приоритети на ведомството. Той е отбелязал, че ГДГП е от първостепенно значение в системата на МВР в контекста на националната сигурност. В този смисъл е изключително важно да бъдат усвоени отпуснатите европейски средства за модернизиране на материалната база, за да се гарантира сигурността на границите на страната. Министър Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е е благодарил на служителите на ГДГП за денонощните им усилия в опазването на външната граница на ЕС и е изтъкнал, че обществото разчита на високия им професионализъм.

Министър Узунов се е срещнал и с ръководството на главната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" /ПБЗН/, директорите на 28-те регионални служби, началници на отдели и сектори. И пред тях той е припомнил основните цели за краткия мандат на служебното правителство и произтичащите от тях задачи на МВР - осигуряване на по-добър обществен ред и сигурност за гражданите, провеждане на честни, прозрачни и демократични избори. Той изразил позицията, че ръководството на МВР ще направи всичко възможно да отстоява интересите на служителите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2157 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
курчо

2017.02.14 | 14:40

1
Нещастници

Добави коментар

Водещи новини