Румен Радев ще се запознае с подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия

  • 13 февруари 2017 18:55

  • 2399
  • 6
Румен Радев ще се запознае с подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия
© Булфото

Държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се запознае с анализа на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2016 г. Това предвижда програмата на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за 14 февруари, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът Радев ще бъде посрещнат с официална церемония, по време на която ще приеме рапорта на началника на караула и ще наблюдава тържествения марш на почетния караул.

На събитието ще присъстват вицепремиерът по вътрешен ред и сигурност и министър на отбраната Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, заместник-министърът на отбраната Стефан Петров, изпълняващият длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов, висшият команден състав, генерали и офицери от видовете Въоръжени сили, директори на дирекции в Министерството на отбраната, началници и ръководители на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.
Събитието ще се състои в Министерството на отбраната, от 11.15 часа.

От 18.00 часа в Националния археологически институт президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще присъства на откриването на Десетата национална археологическа изложба. Това е най-значимото годишно събитие за Националния археологически институт с музей при БАН, на което се представят най-интересните и впечатляващи открития и проучвания от изминалия археологически сезон. Сред изложените експонати са златни и сребърни украшения, керамични антропоморфни фигури и съдове.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2399 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
оня с коня

2017.02.15 | 01:14

6
Успех генерале , народа е с вас.
Травестит

2017.02.14 | 11:17

5
А Камилата ще присъства ли на това епохално събитие ?

2017.02.14 | 11:17

4
ха,ха,ха,,,чехъла си намери хоби,травестита и сланината не възразяват да обикаля казармите като прост фатмак какъвто си е всъщност,,,дева и послушния пенсионер дева,,,,

2017.02.14 | 11:17

3
селската нагла и грозновата натрапница и отявлен вълкодав нема ,повтарям нема да ходи,да не стресира и малкото войници,а и така послушко ще изпъкне ,,,вижте ходя сам ,ПУСНАХА МЕЕЕЕЕ!!!!! срам ме е само като му чуем името на тоя карикатур,,,

2017.02.14 | 10:17

2
приготвили му подарък - ПАНТОФИ,ама нема да му ги дават щот щел да се обиди,той си знаел какъв пантоф е
карчо

2017.02.14 | 10:17

1
Абе за каква войска става дума? В кой гараж са се скатали? Могат ли поне 20 лицеви опори и 20 коремни преси да направят?

Добави коментар

Водещи новини