Земеделският министър представи заместниците си (снимка)

  • 06 февруари 2017 15:23

  • 4726
  • 2
Земеделският министър представи заместниците си (снимка)
© МЗХ

Министърът на земеделието и храните проф. Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян представи тримата си заместници - доц. Светла Янчева, проф. Иван Палигоров и проф. Георги Желязков, по време на среща с изпълнителните директори на агенциите и директорите на дирекции към ведомството. Това съобщава пресцентърът на Министерството на земеделието и храните.

Светла Янчева, която досега беше заместник-ректор по международната дейност на Аграрния университет в Пловдив, ще бъде с ресори Програма за развитие на селските райони, директни плащания, поземлени отношения, както и сектор "Лозарство и винарство".

За секторите животновъдство, растениевъдство, държавни помощи и регулации, политики по агрохранителната верига и анализ и стратегическо планиране ще отговаря Георги Желязков, който досега е бил ръководител на катедрата "Индустриален бизнес и предприемачество" в Тракийския университет в Стара Загора.

Иван Палигоров, досега декан на факултета "Стопанско управление" в Лесотехническия университет в София и председател на Съюза на лесовъдите, ще е с ресор гори, селскостопански науки, напоителни системи и рибарство и аквакултури, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4726 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.06 | 18:54

1
За да се очисти трябва една яка ревизия, а Не одит .
БРАВО

2017.02.06 | 18:54

2
Браво много добър избор от класни професионалисти а не схемаджий и рекетьори като Грудев и Поружанов. Най-сетне да се очисти това министерство от ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ.

Добави коментар

Водещи новини