Бъчварова и Борисов наградиха шефа на шуменската пожарна (снимки)

  • 28 декември 2016 20:51

  • 6834
  • 0
Бъчварова и Борисов наградиха шефа на шуменската пожарна (снимки)
© Пресцентър МВР

Хитрино и начинът, по който се справихте с проблема стана един от емблематичните знаци за работата на МВР и аз искам да благодаря на всички, които участваха и, с които останахме дотогава, докогато работата беше свършена, заяви министър Бъчварова в Хитрино, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Това беше с риск за живота на всички от вас и искам да ви кажа, че ние го ценим изключително много. Това е нещо, на което не всеки е способен. Вие бяхте готови да жертвате живота си, посочи тя. По думите й 700 служители на МВР са наградени с парична награда.

На кратка церемония в Хитрино вътрешният министър награди с почетно отличие „За доблест и заслуга“ – III степен комисар Иван Иванов, началник на Регионалната служба „Пожара безопасност и защита на населението“ – Шумен. Наградата му се връчва за висок професионализъм и създадената организация за решаване на проблемите във връзка с инцидента по дерайлирания влак в Хитрино на 6 декември тази година.

Специална награда ще получи и директорът на областната дирекция в Шумен.

На церемонията присъства и министър – председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, които благодари на полицаи и пожарникари, участвали в спасителната акция в Хитрино.

Днес вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. отново беше в Хитрино, за да се запознае на място с режима на възстановителните работи на пострадалите жилища, обществени сгради и инфраструктурата в резултат на инцидента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6834 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини