Радан Кънев се отцепи от Реформаторите. Две консултации с Плевнелиев ще има (обновена)

  • 22 ноември 2016 14:10

  • 4379
  • 1
Радан Кънев се отцепи от Реформаторите. Две консултации с Плевнелиев ще има (обновена)
© novini.bg

Започнаха консултациите между президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Реформаторския блок.

В тях участват Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва, Корман Исмаилов, Найден Зеленогорски, Борислав Великов и Тодор ТаневТодор Танев Проф. Тодор Танев е роден през 1957 г. в София. Завършил е социология в СУ „Св. Климент, предаде репортер на novini.bg.

В Президентството сам влезе и лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той ще проведе консултации сам с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Припомняме ви, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е опозиция в Блока.

 

Очаквайте подробности!

Последвайте канала на

Десислава Станева
4379 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
народна поговорка

2016.11.22 | 21:59

1
който се цепи от колектива - колектива ще му го нацепи !!!

Добави коментар

Водещи новини