Психиатър: Тръмп е реваншът на средната класа

  • 10 ноември 2016 11:50

  • 2130
  • 2
Психиатър: Тръмп е реваншът на средната класа
© Getty Images (Архив)

Психиатърът Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален смята, че победата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е историческият реванш на средната класа.

Пред Нова телевизия той анализира, че новият президент на САЩ е спечели "работещия бял американец, който се чувства дисквалифициран от една безотговорна и себична политическа класа, на която Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 беше представител и емблема със своята чудовищна корумпираност".

"Криза е. То е криза на мутикултурализма, на политкоректността, на целия този канон на обърнатата към себе си либерална върхушка с нейната глобалистка претенция да диктува не реда в собственото си културно поле, но да диктува правилата глобално", каза Михайлов.

Той е категоричен, че Тръмп ще заличи поведението на цирков артист и ще замени досегашното поведение.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2130 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.10 | 16:56

1
Силно се надявам изборът на Тръмп да има глобални последствия. Да спре дискриминацията на хората от средната класа, на работещите хора, за сметка на малцинствата. Истинският популизъм е безвъзмездното предоставяне на определени привилегии на малцинствените групи.
В грешка си майна

2016.11.10 | 20:41

2
Тръмпито откакто е жив е за по- високи данъци за бедната и средната (или по- скоро средно-бедната) класи - 99% от населението и никакви данъци за останалите 1%. Няма да ти се вярва, но ако подкрепяш Тръмп, значи доброволно си готов до даваш повече пари за НАТО. А не дай си Боже, да се "сдушат" и с Ердоган, и тогава може и част от България да бъде загубена. За малки, бедни и граничещи с Турция държави, несигурните времена са много страшни. Така, че изчакай преди да се радваш толкова много за Тръмп.

Добави коментар

Водещи новини