Тома Томов: Когато бях млад имах връзки с разузнаването

  • 28 септември 2016 08:17

  • 4580
  • 4
Тома Томов: Когато бях млад имах връзки с разузнаването
©

Да, когато бях млад имах връзки с разузнаването. Това беше за период от 5 години. След това службите се отказаха от мен. След това бях уволнен от телевизията за антисъветска дейност. Това призна журналистът Тома Томов в ефира на БТВ.

Повод за думите му стана огласената информация, че е бил агент на ДС.

Според него излизането на тази информация точно сега е заради фактът, че в момента поддържа Ирина Бокова. „Аз съм публична фигура - какво да направя. Това е част от живота ми. Аз съм се развивал, правил съм журналистика, след това съм видял, че нещата трябва да се променят и съм ги променял“, допълни жутналистът.

Тома Томов разказа, че в продължение на пет години е работел, пътувайки по света. „Всички хора, които работеха навън, бяха свързани с разузнавателните служби. Когато правиш материали за естественото на властта - ставаш неудобен. Това беше свят на студена война“.

Той разкри още, че Людмила Живкова го е спасила. „Тя ми каза кои контакти да прекратя, за да не се занимават с нас. Номенклатурата победи през изминалите 25 г. Най-трудно е да свалиш управляващите елити. Тя реши да хвърли ненужната си идеология и да облече нови дрехи“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4580 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.03.06 | 02:00

4
всички тия капути са били сътрудници и зверски манипулатори...

2018.03.06 | 02:00

3
KOI TOP JURNALIST PO SVETA NE SUTRUDNITCHI NA SLUJBITE -- NYAMA TAKUV

2018.03.06 | 02:00

2
И ти и ония помяри- Инджев,Гарелов и Дмитрий Иванов,сте отрепки,които сте лижели гъза на комунистите,а сега сте най-големите демократи !

2016.09.30 | 09:35

1
къде е продължението на интервюто ,дето казва за Бокова ,че е добра кандидатура ! а аз ще добавя когато си на състезание ,не винаги се класираш първи ,все пак е световно ! когато станахме четвърти по футбол ,помня какво беше ....

Добави коментар

Водещи новини