Каракачанов: Има симптоми за радикално ислямизиране на групи от хора в България

  • 20 юли 2016 11:33

  • 2066
  • 2
Каракачанов: Има симптоми за радикално ислямизиране на групи от хора в България
© Булфото

България не е засегната от процесите на радикално ислямизиране на групи от хора, поне към този етап. В страни като Италия и Австрия бяха приети закони, които забраняват да се проповядва ислямът, забранява се да се проповядва на различен език. Това каза лидерът на ВМРО и народен представител от ПГ на ПФ Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по време на кръгла маса на тема „Радикалният ислямизъм – заплаха за националната сигурност на Република България“, организирана от партията.

Според Каракачанов всички тези европейски мерки, са леко закъсняли. Каракачанов посочи, че предимството е, че България има възможност да предприемем мерки отсега и да си спести всички онези неприятности, които са сполетели нашите партньори в ЕС. „Още повече, че имаме възможността да проследим процеса“, коментира Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Според Каракачанов симптоми на подобен радикален ислям има и той не е само в гетото в Пазарджик. „От години в България действат най-различни фондации, обществени организации“, посочи той и обясни, че те са финансирани от една съседна държава и петролни монархии и отбеляза, че те дори се конкурират помежду си кой повече пари ще налее. 

Той обясни, че инициативата за днешната среща е точно един разговор да се изговори проблема и да се дадат добри идеи които да бъдат предложени на законодателната и изпълнителната власт.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2066 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.21 | 14:53

2
Така е, но продажните политици защо не взеха крути мерки до сега? Естествено, отговорн не искам, нали са продажни! Време е народът да вземе обратно в ръцете си държавата ни!

2016.07.21 | 08:41

1
Имаш симптом на радикално мозъконедоимане!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини