Корнелия Нинова: Няма да съм кандидатът за президент на БСП (видео)

  • 06 юли 2016 08:19

  • 2625
  • 3
Корнелия Нинова: Няма да съм кандидатът за президент на БСП (видео)
©

“Няма да съм кандидатът за президент на БСП”, съобщи в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на левицата Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя припомни, че вчера – 5 юли, са излезли резултатите от вътрешнопартийното допитваме в БСП, за това какъв президент искат да издигне партията.

Сега, според нея, трябва да се тушират емоциите и да се обединят левите в една коалиция, за да се даде друг път на България.

Нинова заяви, че в БСП предстои да бъдат номинирани лицата, които ще бъдат кандидати за президентската двойка на партията. „Предстои да номинираме имената в БСП и да проведем разговорите с другите партии - АБВ и „Движение 21” и тогава ще продължим. Наистина лидерите на партиите да не поставят въпроса те да са кандидат-президенти”, призова отново тя.

Лидерът на БСП заяви, че вчера преди да даде пресконференция на „Позитано 20” е разговаряла с Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и я е поканила на среща другата седмица. „Ще предложим проект за платформа за президентските избори. Има неща, които ни обединяват в ляво има и такива, които ни разделят", допълни Нинова.
По думите ѝ 12,3% от участвалите във вътрешнопартийното допитване искат съвместни действия с ДПС за президентските избори. "Не предвиждаме разговори, защото процентът е нисък”, каза още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

“Ще се опитаме на Бузлуджа на 30 юли да имаме двойка. През това време трябва да минат конференциите на другите партиите. Не го приемайте за 100% обещание. Ако не успеем до тогава Националния съвет на БСП, ни е дал 31 август. Ще се опитаме по-рано от уважение на хората, каза Нинова. "Не се притесняваме, че кандидатът ни ще бъде подложен на компроматна война", заключи лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2625 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.07.06 | 10:38

3
Браво ! Но не позволявайте разни безобразни да Ви омайват !
Леля Таня Дончева

2016.07.06 | 10:11

2
Корнелия, хайде да си поговорим за червената олигархия в партията. Защо предложи олигарси милионери в ръководството на партията ? Какви социалисти са те ? А ти Корнелия не беше ли седесарка ? Другаря Костов не те назначи в борда на директорите на големи фирми ? Има за какво да си поговорим Корнелия
До Нинова

2016.07.06 | 10:10

1
Краят на БСП вече е факт. Щом се управлява от хора на келепира, какво очакваш. Мислиш ли, че някой може да ви повярва за нещо от тук на сетне? Предатели, крадци на националното богатство и убици на Родината ни. Къде са младите ви симпатизанти? Колко са? Заради личния си келипир предадохте и Партия и Родина, а сега се въртите като обрани евреи. Заплюхме ви със зелена сочна храчка, аз и всичките ми приятели членове и симпатизанти на БСП. Майната ви!

Добави коментар

Водещи новини