Кутев: Ако направим още един компромис - това ще е краят за БСП (видео)

  • 05 юли 2016 08:14

  • 2009
  • 11
Кутев: Ако направим още един компромис - това ще е краят за БСП (видео)
©

Има висока избирателна активност на вътрешния референдум в БСП. Трябва задължително да се мине през един режим на искане и даване на прошка в партията. Има хора, които трябва да го направят непременно. Много от нас са натоварени с история и трябва да обединим над 1,5 млн. души, за да гласуват за местна или президентска власт. Това заяви Антон Кутев от БСП Лява България в ефира на Канал 3.

По думите му той няма против да дойдат и външни хора, но те трябва да са качествени и да се знае, че може да се разчита на тях.

"Новото ръководство не е закъсняло в лицето на Корнелия Нинова. Реална е ситуацията за обединение с хората на Татяна Дончева, а не с тези на Първанов, реално е и това,че БСП е много променена. Променен е устава така, че в него е заложен една мандатност, голяма част от хората във формацията са на по 30 години. Партията изобщо не изглежда така, както преди 10 години. Новите хора трябва да се вслушват, да намерим начин по-старите да подпомогнат по-новите - БСП има огромен шанс, включително и за президентската кандидатура. Не може да се слагат едни и същи физиономии 30 години и да разчиташ хората да им вярват. Не мисля, че Първанов ще се кандидатира, нито че Румен Петков или Калфин са тръгнали да стават президенти. Имаме да си кажем горчиви истини и това не е разговор между ръководствата на партиите." каза още той. Според него всеки трябва да си даде смет какво е правил за и срещу БСП.

"Надявам се, че Корнелия осъзнава, че ако направим още един компромис - това ще е краят за БСП. Партията не трябва да влиза в коалиция, а да управлява сама. Никой няма да те търпи да правиш промени 4 години, те се правят първите 3-4 месеца. Правиш ги и следващите 3 години и нещо - регулираш обществото след тези промени", отсече още той.

"Това, което трябва да направи Борисов е България да стане много по-развита, по-социална и по-богата. Той се е бие в гърдите, че е построил пътища, но това са глупости - пътищата се строят от пътни инженери, а той не е такъв. Който и да е на негово място, щом му дават европари за тях - ще ги вземе. Думите "на нас ни ги дават, а на тях им ги спират" си е чиста риторика. Давам си ясна представа, че българинът го харесва, защото си казва: "Тоя е като мен", заяви още червеният депутат.

Последвайте канала на

Калина Христова
2009 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
gost

2016.07.05 | 21:02

3
Крайно време е наследниците на БКП да отидат в историята. Време е за нещо ново и адекватно на времето в което живеем.

2016.07.05 | 22:49

11
Времето е педерастко ,предлагаш в БСП ,да се приемат само педали ли ? Ами това не е гей организация !Да се пишат в ГРОБ !Там педали ,колкото искаш !
Умник Гюро

2016.07.05 | 22:48

10
Скрий си лъжливата муцуна бе, комунист крадлив! БСП отдавна е свършена.
БСП И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2016.07.05 | 21:04

7
ДРУГАРЮ КУТЕВ ,ПОГЛЕДНИ СИ ПЪРВО СОБСТВЕНАТА ПАРТИЯ БСП. ВЪТРЕ Е ПЪЛНО С МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО КОЕТО ЛИЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ПРЕДЛОЖИ Е СЪЩО ПЪЛНО С МЛАДИ И СТАРИ МИЛИОНЕРИ КАПИТАЛИСТИ. ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, СТОЙНЕВ...... . ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИДЕАЛ , А САМО И ЕДИНСТВЕНО ДАЛАВЕРАТА И ПАРИТЕ. ТОВА Е ПОЗОР ЗА БСП И ПОЧТЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ. ЗАТОВА БСП ОТИВА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ.

2016.07.05 | 21:05

9
Ти лично против кого си. Против милионерите или против социалистите. Или смяташ че да си социалист трябва да си чел само Винету и да чакаш на социални помощи.

2016.07.05 | 21:04

8
Ибрика ,не е на помощи ,"спонсорира " го черния -отзад !И тия са милионери ,какво ще кажеш за Боко -милиардера ?

2016.07.05 | 21:03

6
Този евроатлантизъм ще ви изяде главата.

2016.07.05 | 18:55

1
Прав си ,колега !Не може да се "целуваш " с Путин и едновременно да даваш дупето си на кравите !
Цвета

2016.07.05 | 21:03

4
Да си социалист означава първо да си почтен човек. Ако си чел и знаеш какво означава социалистическия идеал можеш да си отговориш сами имат ли място милионери и олигарси в БСП. Дядо Благоев се черви в гроба си от такива свои наследници.

2016.07.05 | 21:03

5
О, Цвета Ибрикчиева се появи !То трябва и малко акъл ,да не си повтаряш никовете !Ибрикчията ,измии си ГЗ !Смърдиш !
Знаещ

2016.07.05 | 21:02

2
Краят на БСП вече е факт. Щтом се управлява от смотаняци като теб, С ер Г ей и пияницата, какво очакваш. Мислиш ли, че някой може да ви повярва за нещо от тук на сетне? Предатели, крадци и убици на Родината ни. Къде са младите ви симпатизанти? Колко са? Я ги срвани по брой с напускащите България младежи. Има ли кадърно дете, което може да се махне от тук и да не го е направило? Заради личния си келипир предадохте и Партия и Родина, а сега се въртите като обрани евреи. Заплюхме ви със зелена сочна храчка, аз и всичките ми приятели. Майната ви!

Добави коментар

Водещи новини