Елена Поптодорова отрече, че ще е кандидат за президент (видео)

  • 14 юни 2016 08:45

  • 4278
  • 0
Елена Поптодорова отрече, че ще е кандидат за президент (видео)
© Булфото

В сутрешния блок на Нова телевизия бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова коментира предстоящите президентски избори.

По думите й, дискусията за това е ялова. „Ще има упражнения върху имената на обичайни заподозрени поне още 2 месеца“, добави тя.

Поптодорова заяви обаче, че изборите за „Дондуков“ 2 не са нейна тема и сюжет. Въпреки това стана ясно, че няма юридическа пречка пред нея да бъде издигната за президент. По Конституция кандидатите трябва да са живели в България през последните 5 г., а за това време Поптодорова бе посланик в САЩ. Според закона за дипломатическата служба обаче това не се води отсъствие от страната, а командировка, така че юридически тя е живяла в България.

Елена Поптодорова коментира и стрелбата в Орландо. Тя напомни на всички, че живеем в тотално сменена среда. „Тя се дължи и на силата на социалните мрежи. Вълци единаци по-често хващат оръжието, дори и по лични причини, и стрелят“, коментира Поптодорова. „Докато не разберем този нов свят, винаги ще има трагедии“, каза още тя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4278 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини