НС ще заседава до приемането на промените в Закона за МВР, после ги чака 3 часа парламентарен контро

  • 03 юни 2016 11:03

  • 1877
  • 0
НС ще заседава до приемането на промените в Закона за МВР, после ги чака 3 часа парламентарен контро
© Булфото (архив)

Парламентът удължи времето за законодателна дейност в рамките на петъчното си заседание до гласуването на промените в Закона за МВР.

Предложението беше направено от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ. От БСП скочиха срещу удължаването на времето, като обявиха, че управляващите се опитват да скрият премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който трябва да отговаря пръв на депутатските въпроси по време на днешния редовен парламентарен контрол. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 успокои опозицията, че контрол ще има и Борисов ще участва в него.

Така вместо народните представители в петък да обсъждат и гласуват проектозакони от 9.00 до 11.00 часа, когато започва парламентарния контрол, депутатите ще продължат да работят по промените в Закона за МВР до гласуването им. Парламентарният контрол ще започне след това и ще продължи както обичайно - 3 часа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1877 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини