Дончев бил наистина много зает, няма да е новият социален министър

  • 13 май 2016 09:41

  • 4394
  • 1
Дончев бил наистина много зает, няма да е новият социален министър
© Булфото

В кулоарите на парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни, че вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е натоварен с много отговорности в МС, предаде репортер на novini.bg.

Самият Дончев също не е много съгласен да поеме поста на министър на труда и социалната политика, обясни Цветанов.

Той уточни, че заради това разговорите кой ще бъде новият социален министър продължават.  „Разговорите продължават“, каза Цветанов и напомни, че е важно да има мнозинство, което ще подкрепи промяната в кабинета.

Все още едно от спряганите имена е това на Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко, министър на труда и социалната политика в първия кабинет на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. За наследник на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска се спряга и името на зам.-шефката на социалната комисия в парламента Светлана Ангелова, съобщи Цветанов, като поясни, че все още кандидатурата й не е обсъждана, защото тя се справя много добре с работата в поверената й комисия.

Другата седмица се очаква да стане ясно името на новия социален министър.

Във връзка с темата за евентуални предсрочни избори, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че в момента ГЕРБ се готви единствено и само за президентския вот тази есен, но напомни, че никога нищо не трябва да се изключва.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.13 | 11:26

1
При ТИКВАТА мръсна , лъжлива и крадлива няма социална политика ! Социалният министър е министър на геноцида и циганските помощи ! ДОЛУ от властта и по затворите ! САМО АТАКА !

Добави коментар

Водещи новини