Цветанов: Мнозинството е достатъчно стабилно

  • 11 май 2016 08:37

  • 2665
  • 1
Цветанов: Мнозинството е достатъчно стабилно
©

След конгреса на БСП и новия председател смятахме, че можем да очакваме такава политика от АБВ. Важното е основата на коалицията да е здрава и да продължим напред. Това каза в сутрешния блок на БНТ зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод оттеглянето на АБВ от властта.

ПГ на ГЕРБ подкрепяше Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Той направи една добра стъпка за пенсионната реформа с подкрепата на всички партии от мнозинството. Когато се правят реформи, те трябва да бъдат подкрепяни солидарно от всички парламентарно представени групи. ГЕРБ е най-голямата парламентарна група и негативите от управлението се трупат на нея, посочи Цветанов.

Той заяви, че и след оттеглянето на АБВ коалицията има достатъчно стабилно мнозинство, което ще продължи да управлява страната.

По думите му управляващите се движат в правилната посока. Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че се надява АБВ и занапред да подкрепя в парламента работещи предложения на мнозинството.

Цветанов каза още, че темата за президентското вето върху Изборния кодекс е отворена за още консултации. Убеден съм, че в общите ни усилия можем да постигнем общи решения, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2665 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АОО

2016.05.11 | 11:20

1
Стабилна ти е кривата глава. Физкултурник прост.

Добави коментар

Водещи новини