НС ще обсъди референдума, предложен от Слави Трифонов

  • 11 май 2016 08:17

  • 1705
  • 1
НС ще обсъди референдума, предложен от Слави Трифонов
©

В първата си работна седмица след Великденската ваканция Народното събрание ще обсъди предложение за произвеждане на национален референдум с въпроси, внесено от екипа на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Това предвижда проектопрограмата на парламента за тази седмица. Очаква се обсъждането да е в четвъртък.

По предложение на групата на ГЕРБ в проектопрограмата е включено второ четене на Законопроекта за електронната идентификация. От "БСП лява България" предлагат обсъждане на Проект за решение за необходимостта от насърчаване на междупарламентарния диалог и сътрудничество между Европейския съюз и Руската федерация. От Реформаторския блок предлагат първо четене на промени в Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

В проектопрограмата е заложено още първо гласуване на промени в Закона за движението по пътищата и в Закона за кадастъра и имотния регистър, както и Проект за решение за приемане на Доклада за състоянието на отбраната и въоръжените сили на Република България през 2015 г.

За 12.00 часа утре е предвиден т.нар. блиц контрол с участието на премиера и заместниците му.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1705 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
oooooooooo

2016.05.11 | 08:46

1
Защо ще си губят времето ?

Добави коментар

Водещи новини