Румен Петков: Областните управители на АБВ ще си подадат оставките

  • 11 май 2016 07:40

  • 3221
  • 1
Румен Петков: Областните управители на АБВ ще си подадат оставките
©

АБВ е политическата сила, която в продължение на година поставя въпросите с начина на правене на политика и взимане на решения в коалицията. Последният пример е с Изборния кодекс. Това каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ в ефира на БТВ.

Начинът, по който се приема Изборният кодекс е абсурден. 200 параграфа се приемат за две нощи. Това разумно ли е? ГЕРБ минаха една черта по много брутален начин и това прави нашето участие невъзможно, уточни Петков..

„Ние не искаме да носим отговорност за този кредит, който се изтегли, за да се плати на американските Марици. След три месеца ще се питаме защо цената на тока се повишава“, изтъкна като друга причина за разрива в коалицията Петков.

„Искам да успокоя и министър-председателя, че нашите областни управители ще си подадат оставките. При нас шизофренния елемент го няма. Ние не сме РБ и за нас столът не е средство за изхранване. Бяха правени опити да останат наши експерти, но това не е хигиенично и не е наш подход“, категоричен беше Петков.

„Ние имаме своя политическа визия и не приемаме този начин на правене на политика. Нинова следва политиката на Миков“. Така Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отрече оттеглянето на АБВ от управлението да е заради договорка с новото ръководство на БСП. „За разлика от БСП ние сме методични. Ние отправяме своите забележки ясно и методично. Тезата "Елате всички на Позитано" показва връщане към 50-те години“.

„На нас ни е нужен президент, който да отговаря на интересите на България. Г-н Калфин показа управленски потенциал и мощ“.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3221 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.12 | 06:44

1
бате Гойко, ще си ходи скоро?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини