Мартин Димитров: Президентските избори ще покажат дали ще има предсрочен парламентарен вот

  • 10 май 2016 17:25

  • 3079
  • 2
Мартин Димитров: Президентските избори ще покажат дали ще има предсрочен парламентарен вот
© Булфото(архив)

Президентските избори ще покажат кога и дали ще има предсрочен парламентарен вот. Това коментира пред журналисти в парламента Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Реформаторския блок след днешната заявка на АБВ за излизане от изпълнителната власт, оттегляне на подкрепата за правителството и последвалата оставка на вицепремиера и министър на социалната политика Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска /АБВ/.

Никой не можел да каже дали ще има предсрочни избори, по думите на политика, имало такава вероятност, но самият той не очаквал развитие в тази посока.

При самото влизане на АБВ в това правителство имах дълбоки резерви, защото те са лява формация, там е Първанов, който създаде и защитаваше идеята за "Големия шлем", обясни още Димитров. Според Реформатора още от самото начало АБВ не е имало работа в този кабинет.

По думите на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, първият важен въпрос е, че тази оставка на АБВ не идва след принципно тяхно несъгласие с политика, а защото били недоволни, че не са поканени на днешната среща в НС с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, РБ и ПФ във връзка с Изборния кодекс.

Не трябва да се събират гласове, а трябва да се следват принципи, подчерта още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Защото, обясни той, събирайки гласове, резултатът винаги е лош, затова и не стана правосъдната реформа, което вече е принципен въпрос, накарал много хора да преоценят отношението си към кабинета.

Той се надявал това, което се случи днес, да бъде причина за осъзнаване на правителството и премиера на необходимостта от много сериозни реформи, както и да не се правят повече безпринципни коалиции. Участието на АБВ в кабинета, според него, било лош пример за такова сдружаване.

Последвайте канала на

БТА
3079 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
случаен

2016.05.13 | 12:02

2
Мартин Димитров. Какъв беше този, че не си го спомням.

2016.05.13 | 12:02

1
edin golqm tup pederast e toq Martin

Добави коментар

Водещи новини