Миков: Кабинетът е в силна турбуленция

  • 05 май 2016 18:02

  • 3814
  • 3
Миков: Кабинетът е в силна турбуленция
©

В промените в Изборния кодекс има толкова много глупости и противоречия, че президентът има всички основания да наложи вето върху някои от спорните текстове. Ние тази позиция сме я заявили, управляващите да се изяснят помежду си. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Президентът може да наложи вето и върху целия Изборен кодекс, добави той.

По думите му, в момента кабинетът е в силна турбуленция. За тази нестабилност ние предупреждаваме от началото на годината. В коалицията видимо има разпра, няма ясна политическа линия. Белег на нестабилност е и етническото напрежение в Раднево, подчерта Миков.

Той коментира и предстоящия Конгрес на левицата, на който трябва да бъде избран председател на БСП. Нашата партия е най-демократичната. В Националния съвет са номинирани 600-700 души за 100 места. Курсът на партията, който налагаме през последните 2 г. - ясна лява идентичност, последователност, искреност с избирателите и ясно отстояване на техните интереси, е правилен. Мисля, че избирателите оценяват това, тъй като БСП през последните 3-4 месеца е единствената партия, която повишава подкрепата си, заяви Миков.

По думите му политическите съюзи в парламента трябва да се правят за политики, а не заради безпринципни договорки.

Той заяви, че думите на Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, че през 2013 г. БСП е "сложила властта в нозете" на ДПС, са внушение. Нося своята отговорност за тази коалиция, но апелирам и всички, които са участвали в това, да понесат своята, добави Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3814 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
naco

2016.05.06 | 17:11

3
Да ,съгласни сме с Вас г-н Минков,но какво тогава се случва по ПЕРИФЕРИЯТА?
Към Микуфф

2016.05.06 | 17:08

2
"И на коча мъдете се клатят, ама не падат".
stoiko

2016.05.06 | 17:08

1
Karkaj si pitieto Miki,Vie 4ervenite ste na vtora glucha.

Добави коментар

Водещи новини