Журналист: Битката между ДПС и ДОСТ започна, двете партии ще издигнат кандидати за президент

  • 04 май 2016 07:45

  • 2397
  • 3
Журналист: Битката между ДПС и ДОСТ започна, двете партии ще издигнат кандидати за президент
©

Случаят в Раднево показва, че си оставаме най-бедните в Европа. Битовите инциденти могат да се превърнат в етнически конфликти. Вече на няколко места по света видяхме такива сценарии. Дано такова нещо не се случва в България. За да не стават такива, държавата трябва да си е на мястото, а не да слушаме хората да казват: Държавата я няма, ще защитаваме правата си сами.

Това каза пред камерите на БТВ журналистът Илхан Андай. Битката между ДПС и ДОСТ започна още с регистрацията на партията на Местан. През май предстоят няколко митинга на двете партии, които ще разделят българските турци. ДПС и ДОСТ ще се борят яростно за електората. В ДОСТ ще отидат тези, които подкрепят посланията идващи от Анкара и изселниците. Има мнение, че ДПС е с Русия, а ДОСТ е с Турция. Това пречи и на двете партии. Те трябва да се грижат вдигането нивото на живот на своите избиратели, категоричен беше Андай.

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще се кандидатира за президент, пророкува журналистът. С това той ще покаже, че ДОСТ е силна партия. ДПС ще отговорят и ще издигнат своя кандидатура. Това обаче няма да е Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Той не е толкова диалогичен. Неговата задача начело на ДПС е да отбива атаките и да слуша реалния лидер Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Отново ще се върна на предстоящите митинги. Имам информация, че на митинга на 19 май в Джебел на ДОСТ ще има много силна фигура от властта в Анкара. Падането на визити за турските граждани ще даде много голяма сила на Анкара. На 19 май ще мога да ви кажа дали ДОСТ ще влязат в парламента, завърши Андай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2397 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Gosttt

2016.05.10 | 14:19

3
ДПС е Русия , Дост е Турция пълни глупости , ДПС е Европа , Турция , Америка , Русия ..., а Дост си е предател
bb

2016.05.10 | 14:19

2
Пилците се броят наесен. Тогава всички ще разберат, че електоратът на ДПС си остава монолитен.
nasradin hoca

2016.05.10 | 14:19

1
e burda bir oyun var ama bakalim ne cikacak kusmu cikacak tavsanmi cikacak

Добави коментар

Водещи новини