Корнелия Нинова проговори за БСП и бъдещето на партията след конгреса

  • 30 април 2016 18:05

  • 10347
  • 5
Корнелия Нинова проговори за БСП и бъдещето на партията след конгреса
©

Увеличаващото се неравенство, бедността, несправедливостта, злоупотребите на монополите, на олигарсите, ще направят лявата идея още по-силна. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП лява България” и народен представител в 43-ото НС Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в интервю за Агенция „Фокус” във връзка с бъдещото на партията след конгреса.

„Нашата цел като автентична лява партия е да направим така че тази идея да се превърне в реалност и да стигне до живота на всеки човек и даде други хоризонти на България”, посочи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Според нея парламентарната група на „БСП лява България има голям потенциал.

„Спомням си обсъждането и приемането на бюджета за 2016 г. Тогава две денонощия се борихме за нашите предложения, за един икономически балансиран и силен социален бюджет. Всеки от колегите си знаеше времето на изказване, политиката, която защитава, аргументите, които дава. Беше удоволствие да се работи тогава, макар и в трудна ситуация. Знаете, че един бюджет се приема в трудни условия, т.е. твърдя, че колегите могат и знаят как да правят политика”, коментира Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и уточни, че е въпрос на мотивация и организация групата да покаже реалната си сила.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10347 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Чичо

2016.05.08 | 14:52

5
Ставате смешни с този "социален" бюджет. От къде пари и кой ще се възползва най вече от това. Социални бюджети могат да имат само богати държави.

2016.05.08 | 13:49

4
Нищова???? Къде си тръгнала? С лъжи, кражби, измами и "мероприятия" към "светри бъднини"....Пфу, гади ми се. А, ти Нищова, помниш ли, че започна политическата си кариера като УЖ демократ от СДС???? Лъжлив и крадлив боклук си ти Нищова, нагъл боклук.

2016.05.08 | 13:47

3
Само така Нинова !!Докажете че сте истинска опозиция !!

2016.05.08 | 13:47

2
Тази трябва да ляга и става с "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски! И да си вади поуки...
stoiko

2016.05.02 | 23:30

1
Obsti prikazky na edna negramotna zena,vse oste sposobna da vdigne k.....t na njakoj ot 4ervenata izmet.

Добави коментар

Водещи новини