Константинов: Изборният кодекс е много шум за нищо

  • 28 април 2016 07:56

  • 3933
  • 3
Константинов: Изборният кодекс е много шум за нищо
©

Изборният кодекс е много шум за нищо. Много от нещата, които се случват в България и по света, се правят от глупост. Това заяви математикът проф.Михаил Константинов в ефира на БТВ по повод поправките в Изборния закон.

По думите на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност е много страшно националисти като Каракачанов да си мислят, че друга държава ни организира изборите. "Не можем да отнеме правата на българските граждани в чужбина, защото някой може да се намеси. Това е проблем на държавата", каза още тя. "Надявам се президентът да наложи вето и да не чака каквото и да било", заяви още Капон.

Според Константинов район "чужбина" не променя нищо. "Няма да се случват евтините мандати тип "бат Сали". Във всяка секция трябва да има държавен представител, какво прави той - цял ден пие кафе, това трябва да се промени", обясни още той.

Капон отсече, че чрез промените се потъпкват конституционните права на гражданите и очаква Конституционният съд да се сезира, ако Плевнелиев не наложи вето.

Последвайте канала на

Калина Христова
3933 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.05.04 | 11:43

3
капон = бсп
Патриот

2016.04.28 | 21:43

2
Държавния служител, пиел кафе и трябвало да се промени. Как да се промени? Капон - мълчи! Не се организирали изборите от чужда държава. Това трябва ли да го коментирам изобщо?! Въпроса е: Колко ли пари хвърлят турция и разни ляво-либерастващи за да сеят помия по Кодекса... "Страх лозе пази"!

2016.04.28 | 21:43

1
Махнаха проф. Константинов от ЦИК и настъпи хаос защото новите са неграмотни и слабоумни !

Добави коментар

Водещи новини