Глас Народен сне доверието от двама свои представители

  • 13 април 2016 14:55

  • 2033
  • 1
Глас Народен сне доверието от двама свои представители
© Булфото

Ръководството на партия Глас Народен разпространи декларация, с която категорично заявява, че снема доверието си от двама представители на партията, явили се на избори като част от гражданската квота, и се разграничава от решенията и действията им както днес, така и в бъдеще.

Става дума за Георги Георгиев от Дългопол и Христофор Дочев от Плевен.

На изборите за общински съветници и кметове, политическа партия Глас Народен отвори структурите си за гражданска квота, припомнят в декларацията.

Община Дългопол – Георги Георгиев и неговият екип получиха регистрацията на Глас Народен, благодарение на която Георгиев стана кмет. Изборът му днес да премине към Герб е “личен”, предвид обстоятелствата в общината, а именно – условието, че ако не премине в Герб, община Дългопол ще бъде оставена без средства за европейски проекти и съответно ще фалира. Този “личен” избор се надяваме да е в интерес на гражданите на Дългопол, посочват от партията.

Община Плевен – Христофор Дочев получи регистрацията на Глас Народен и също благодарение на това стана общински съветник. Изборът му днес да направи своя партия също е личен. Относно действията му можете да се обърнете към него, защото ръководството на Глас Народен и водената от партията ни политика категорично се разграничава от личността, политическите проекти, амбиции и морално етичните му норми, се казва в декларацията.

В условията на замърсена политическа среда, спазването на морални норми в българската политика е очевидно невъзможно, заявяват от Глас Народен.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2033 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.13 | 20:39

1
Глупашко самочувствие.

Добави коментар

Водещи новини