Татяна Дончева: ГЕРБ разрушават партиите отвътре

  • 20 март 2016 19:07

  • 3212
  • 5
Татяна Дончева: ГЕРБ разрушават партиите отвътре
© Булфото

ГЕРБ са специалисти по това да вкарват чужди тела в другите политически сили, да ги разрушаваш отвътре, да манипулират хората. Това коментира в предаването „120 минути” на БТВ лидерът на „Движение 21” Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, чиято поява на конгреса на ДСБ предизвика трус в управляващата коалиция.

„Няма нормално политическо поведение от която и да е партия, на която да са позволени вероломни действия спрямо други политически сили, вкарване на интриги с други политически сили по начина, по който те го направиха. Те на практика унищожиха „България на гражданите” като присъствие, сринаха доверието в тях. За СДС важи същото”, посочи тя.

Според нея в миналото ГЕРБ са изнудвали кметове да минават в техните редици и при неуспех започвали „с дървото”, докато сега хората на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имат по-голям кадрови потенциал и въпреки това продължават да разрушават други партии. Именно заради това и тя останала с впечатлението, че ДСБ са имали колебания дали да влязат във властта.

Дончева заяви, че няколко месеца преди бламирането на конституционните промени неофициално се е знаело, че ГЕРБ няма да позволят разместване на позициите на прокуратурата. В същото време „тъмносините” и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския настоявали държавното обвинение „да се вкара в рамки, които не позволяват интервенция върху съда”.

Тя допълни, че оставката му е изненадала ГЕРБ и е било важно РБ да покаже, че го подкрепя, вместо да го остави „в изкуствена засада”. Лидерът на „Движение 21” разкритикува действията на ресорния вицепремиер Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която даже не присъства на дебатите, а коментарите й по процедурата са били „двусмислени”.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския не можеше да бъде купен както Тодор Танев стана съветник на премиера”, посочи Дончева. Според нея ГЕРБ са смятали здравния министър д-р Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва за свой „троянски кон” в ДСБ, но сега осъзнават, че не могат да разцепят партията чрез конфликта му с Радан Кънев.

Тя категорично отхвърли тезата за двуличието на „тъмносините”, като напомни, че през последните няколко месеца ситуацията не е била по-различна, а от ГЕРБ не им е и хрумвало да викат лидера си за обяснение. Според нея всичко това е „театър” и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма никакъв проблем да освободи кадрите на ДСБ в администрацията.

„ГЕРБ успя по един много странен начин да се уреди с място в ЕНП в зората на създаването на партията. Десницата в България се уповаваше на ЕНП и когато се оказа, че за ЕНП охранителите на Тодор Живков са по-мили и драги от традиционната българска десница, е било голям шок за изконните десни”, отбеляза тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3212 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.03.22 | 11:49

5
Червената кукувица пак се опитва да снесе политическите си яйца в чуждо гнездо !

2016.03.22 | 11:49

4
Както винаги по всички въпроси компетентна. Ха,ха,ха.
Манев

2016.03.22 | 11:49

3
Това се казва политическо интригантство. С Кадиев са си лика прилика.
Гост

2016.03.22 | 11:49

2
А за нещо да не е права
Бранимира

2016.03.22 | 11:49

1
На крива ръкета Космоса и е виновен.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини