Тотю Младенов: Няма да подам оставка - трябва да запазя социалния мир

  • 22 ноември 2011 08:35

  • 2109
  • 4
Тотю Младенов: Няма да подам оставка - трябва да запазя социалния мир
©

Оставката най-лесно се подава, но по-трудното да се опиташ да изпълниш ангажиментите към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управляващата партия ГЕРБ. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко. Ако моята оставка ще запази социалния мир съм готов да я подам, но смятам, че на този етап това ще бъде безотговорно.

ГЕРБ завари 60% от пенсиите да се плащат от данъци, а останалите от осигуровки. 2 млрд. лв. дава държавата от данъците, за да покрие дефицита в осигурителната система. По отношение на промените в стажа за пенсиониране Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко коментира, че разчетите са били правени с прогнозата че тази година Европа и България излизат от кризата. В момента кризата се задълбочава и у нас тенденциите са такива. Натискът върху осигурителните системи става огромен. Затова е необходимо, за да спасим пенсиите трябва да изтеглим напред реформите, посочи социалният министър.

Всеки има право на протест, но ако се проведе национална стачка, от това ще пострадат работниците и бизнеса. Преди 10 г. съм работил в тази сфера и знам, че за синдикатите и бизнеса е много важен социалния диалог. По-добре лош диалог отколкото никакъв, категоричен е Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко. По-разумното сега е да седнем, да продължим с диалога и да не бавим реформите.

Не коментирам вицепремиера Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, защото сме от един екип, ръководен от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Премиерът е човекът, който дава гаранции за управлението, категоричен е Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

Novini.bg
2109 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
1

2011.11.22 | 14:46

1
W W W . O R I G I N A L N I.BE - - - ЗАКУПИ ЛЮБИМАТА ФУТБОЛНА ФЛАНЕЛКА - сезон 2011/2012!!! БЪРЗО И ЛЕСНО С ЕДНО ВЛИЗАНЕ В САЙТА !!!

2011.11.22 | 21:42

3
Никакви оставки, дръж здраво, лесно няма!

2011.11.22 | 14:46

2
Посетете официлниа сайт за България на McDavid спортна медицина www.sportnamedicina.com
penis za gerb

2011.11.22 | 21:43

4
Забележете,ангажиментите му са към премиера,а не към НАРОДА! Мрете кучета герберастки!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини