Николай Ненчев: Рано или късно трябва да си подам оставката

  • 18 март 2016 08:13

  • 2431
  • 2
Николай Ненчев: Рано или късно трябва да си подам оставката
©

Трябва да се седне на масата за преговори и да се изяснят всички въпроси в коалицията. Това каза министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в ефира на БТВ.

„Никога не съм се интересувал какви са фирмите, освен на какво ниво е техния професионализъм“. Ненчев отрече да е знаел, че е била дадена обществена поръчка на фирма, близка до ДСБ и лично Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той обеща да вземе необходимите мерки, ако това се докаже.

Ненчев припомни, че е спрял обществени поръчки за храни за 26 милиона. "Опасно е, когато в една страна се говори и пише всичко. Това означава, че може да се случи всичко, посочи министърът на въпрос за луксозни лимузини. "В този случай с бентлитата и апартаментите - нито се качвам на "Бентли", нито в някакви апартаменти". „С Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и никога не съм водил разговори за назначения“, увери Ненчев.

„Бунт на кораба няма. Касае са за вид емоция, която е преляла чашата на търпението на г-н Борисов. Очевидно отношенията между групите в НС са такива и това е обезпокоително. Твърде безотговорно е политическите лидери да се държат по този начин на фона на бежанската заплаха“, категоричен бе Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

По думите му трябва да се спазва споразумението и да се изпълнят поетите ангажименти.

„Опозицията не означава да си само срещу управлението. Критиката може да бъде и в рамките на управлението. Това ни помага да се придържаме по-строго към ангажиментите си“, подчерта военният министър.

„Никога не съм имал противоречие с депутатите и групата на ГЕРБ. Оставката я нося в джоба си. Рано или късно трябва да я подам. Обстоятелствата до момента не го налагат. Проблеми с премиера под никаква форма не съм имал, точно обратното. И съм изключително благодарен за подкрепата на премиера“, коментира Ненчев.

Военният министър заяви, че е хубаво това, че обществените поръчки се проверяват. „Спрял съм няколко такива. Това е в реда на нещата. И при най-малко съмнение ще го правя“, увери той.

„Не обръщам внимание на писанията в жълтата преса. Наблюдава се една тенденция в помията срещу мен. В момента, в който взех решение да предам досиетата започнаха да ме атакуват“.

Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. коментира и бежанската криза. „Това е важната тема. Работим почти денонощно. Нашите части а там и правят постоянни тренировки. Положението е изключително обезпокоително. Положението в държавите около нас е отчайващо. Ще поискам засилен поток от информация от тях. Безпокои ме, че бойци от терористични групировки вкарват хора с бежанците. Не мога да ви кажа колко хора имаме на границата, защото бройката се променя. Въпреки натиска, който сме получавали не искам да бъдем на границата на глупостта и хуманизма. Имаме нужда от информация и съпричастност от хората по граничните райони, за да съдействаме“, заяви още министърът на отбраната.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2431 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.04.15 | 17:36

2
Добра мисъл Ненчо! щом го осъзнаваш няма какво да го мислиш - подай си оставката сега!
рано

2016.03.22 | 10:53

1
е много по добре и си оправи перуката.

Добави коментар

Водещи новини