Очаква се правителството да определи председател на Държавната агенция за бежанците

  • 15 март 2016 18:58

  • 822
  • 0
Очаква се правителството да определи председател на Държавната агенция за бежанците
© Novini.bg

На утрешното си редовно заседание се очаква правителството да определи председател на Държавната агенция за бежанците при Министерския съвет, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Министрите се очаква също да одобрят проект на Закон за колективното управление на авторското право и сродните му права, промени в наредбите за осъществяване на правото на достъп до медицинска помощ и за условията и реда за регистриране на цените на тютюневите изделия.

В дневния ред на заседанието е проект на решение за предложение до президента за издаване на указ за промени на указ на държавния глава от 2012 г. за утвърждаване на длъжностите във Въоръжените сили на България, Националната разузнавателна служба и Националната служба за охрана, изискващи висши офицерски звания.

Предвижда се още министрите да одобрят допълнителни трансфери по бюджетите на Държавното обществено осигуряване за 2016 г., на общините за възстановяване на част от разходите, извършени от хора от педагогическия персонал за транспорт от местоживеенето им до местоработата в друго населено място и обратно, за 2016 г., както и допълнителни разходи по бюджета на Министерството на здравеопазването.

Последвайте канала на

822 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини