Рушен Риза: Най-добре за България и ДПС ще е Ахмед Доган да се завърне в политиката

  • 10 март 2016 08:00

  • 2908
  • 1
Рушен Риза: Най-добре за България и ДПС ще е Ахмед Доган да се завърне в политиката
© Булфото (архив)

Няма ясното относно кандидатите за лидерския пост в ДПС. Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно беше издигнат на първата областна конференция. Предстоят още 27 такива конференции и всеки може да бъде номиниран.

Това каза пред камерите на БНТ съпредседателят на ДПС Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община. Аз мисля, че най-добре за ДПС и за България ще е Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да се върне начело на партията, но той не иска да се завръща. Не мога да коментирам обвиненията срещу Илия Илиев. Съдът трябва да прецени. Илиев има място в нашата парламентарна група. Нека съдебната система реши кой крив и кой прав, каза още той.

ДОСТ е интересно формирование. В него има бивши кадри на ДПС, както и доста хора минали през други политически партии. Аз съм сигурен, че нашите членове и симпатизанти няма да се подадат на натиск. Винаги при разцепление е имало отлив на гласоподаватели, но това никога не се е отразявало на партията. Тези разцепление ни правят по-силни. ДОСТ няма какво ново да даде в политическия живот. Наблюдаваме какво ще направят и сме деликатни в изказа си, защото тези, които се отделят, до вчера са ни били колеги. Рано или късно те ще разберат, че това не е печеливш проект. Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се държи двулично и спирам коментарите по тази тема, категоричен беше Риза.

Нямам усещането, че спрените обществени поръчки са свързани с името на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Ако има нещо нередно, нека то се разкрие. Всички в ДПС сме за истината. Аз съм на мнение, че поръчките по-скоро се спират заради липсата на пари в хазната. Антикорупционен закон трябва да има. Единственото ни притеснение е антикорупционната агенция да не се превърне в инструмент за лов на вещици. Според мен борбата с корупцията в България се води на добро ниво. Не съм специалист в здравеопазването, но реформата ми прилича на политическа мимикрия. Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва винаги е има остър и груб език към опозицията. Той трябва да разбере, че така не се води политика, поясни съпредседателят на ДПС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2908 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ваньо

2016.03.12 | 05:59

1
ДОГАН И ОСТАНАЛАТА МУ СГАН БАРАБАР С МЕСТАНОВАТА СА ЗА БЕСЕНЕ

Добави коментар

Водещи новини