Стефан Иванов от СДС: Ако Албена Вулева се беше кандидатирала щеше да ни бие

  • 21 ноември 2011 08:05

  • 2708
  • 3
Стефан Иванов от СДС: Ако Албена Вулева се беше кандидатирала щеше да ни бие
©

Десницата претъпя унизително поражение – получихме 1,95%. Партията, която промени България беше победена от Волен Сидеров, Стефан Солаков и за малко от Светльо Витков. Това заяви бившият лидер на СДС – София Стефан Иванов в предаването Денят започва по БНТ.

Добре че Албена Вулева не се яви, защото и тя щеше да ни победи. Въпросът е кой носи отговорност. Така повече не може, категоричен е Стефан Иванов. Не са ни виновни нито Бойко Борисов, нито БСП, папа Бенедикт или Дядо Коледа. Ние сами сме си виновни, категоричен е екслидерът на столичната синя организация.

Правите обява за работа с вашето отворено писмо, тропате с крачета сърдито, не му остана длъжен Васил Марков, председател на предизборния щаб на сините. В действителност има лоши резултати на президентските избори и ще се направи анализ на вота. Това обаче няма да доведе до оставката на ръководството, убеден е Марков.

Последвайте канала на

Novini.bg
2708 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
123

2012.03.21 | 09:36

2
ЩЕШЕ ДА ВИ БИЕ С ГОЛО ДУПЕ ПО ТАЩАЦИ !!!
СИНЯ ПАМЕТ

2012.02.01 | 02:52

1
Мани другото Стефчо, ама президентските избори поне са национални - гласуват и малките градчета и селата, където СДС си няма и без друго подкрепа. Ама ти що се правиш, че не помниш един още по-голем резил на СДС-то - на кметските избори в уж "синята" София, когато СДС-София, начело с твоя милост издигнахте ДС агента /официално обявен от комисията по досиетата/ Минко Герджиков и само от градски вот, при това столичен - взехте жалките 4%? Тя и да е била синя столицата допреди тоя резил, със сигурност след точно тази организирана и ръководена от теб ДС-изборна кампания, София окончателно загуби синята си окраска. Та много странно, как така и ти Стефчо и цялото сегашно СДС-Софийско "ръководство", хем тогава носехте на ръце и предлагахте на софиянци ДС-агентурно меню, хвалейки качествата му, въпреки, че получихте и шамар и оценка с жалките 4%, а днес пак размахвате пръст и поучително обяснявате кое било добро за СДС и кое лошо? Хайде малко мярка и морал да видим в тая пуста политика! Осъзнайте се и най-после се ориентирайте къде се намирате! И стига сте ни будалкали! Лакомията ви за власт е безгранична и много безскруполна и нечистоплътна!
СИНЯ ИДЕЯ

2012.03.21 | 10:11

3
След като кандидатирате такива спонсори-крадци като Росен Йорданов (бивш директор от ЧЕЗ), трудно ще биете някой. Народът не е глупав и не забравя.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини