Димитър Стоянов: Незаконно е изключването ми от Атака

  • 20 ноември 2011 16:59

  • 1351
  • 3
Димитър Стоянов: Незаконно е изключването ми от Атака
©

Евродепутатът Димитър Стоянов определи като незаконно и противоуставно решението за изключването му от "Атака".

Аз съм избран за член на Централния сбор на "Атака" от конгреса на партията - Националния сбор, и това е единственият орган, който може да ме освободи от позицията на заместник-председател и да ме изключи, посочи Стоянов и уточни, че именно този форум решава въпросите за членството на хората от централното ръководство като председател и заместник-председатели.

Така че аз все още съм заместник-председател на "Атака" и имам право да участвам в заседанието на Националния сбор на партията, каза Димитър Стоянов. Той заяви намерението си да се включи в заседанието на конгреса на "Атака" и декларира, че там отново ще поиска оставката на лидера на партията Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, посочва БТА.

Вчерашното извънредно събиране на Централния сбор, на което е взето решението за изключването ми показва истеризиране и ужасен страх от моите действия в последните дни, коментира Стоянов.

Последвайте канала на

1351 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
art

2011.11.21 | 12:20

3
mnogo e glupavo tova lainence , zabi noj v gurba na 4oveka koito go prati v evro-parlamenta i 8 godini vzima po 6000 evro mese4na zaplata + vsqkakvi prlatanq na razxodi, napravi svatba za 1 milion , a sega kato siderov zarqza maika mu e nai 4erniq , glupavo mom4ence , podava se na intrigite koito mu puskat ,4e da diskreditirat ataka.
e

2011.11.21 | 12:17

2
Mlagdi momko,pokazvash zrelostnata si karta ,a tya e ZELENA,
e

2011.11.21 | 12:17

1
Млагди момко,показваш зрелостната си карта ,а тя е ЗЕЛЕНА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини