Борисов: Всеки, който вади ножа, да знае, че от нож се умира (видео+снимки)

  • 19 януари 2016 10:50

  • 12866
  • 50
Борисов: Всеки, който вади ножа, да знае, че от нож се умира (видео+снимки)
© Фейсбук

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на Десетата годишна среща на бизнеса с правителството. Той очерта политическата обстановка, в която се намира страната и региона, предаде репортер на novini.bg.

Борисов заяви, че е водил тежка битка за всеки един европроект и благодарение на усопешно усвоените еврофондове България бележи икономическият ръст. Той разказа как е возил еврокомисарят Йоханес Хан, който присъства на срещата, за да го убеди за проекта „Дунав мост 2“. „Това беше абсолютно зачеркнат проект, но тогава Хан ми каза: „Ако ме преведеш пеш по моста, ще ти осребря фактурата“. Направихме всичко възможно, за да го имаме моста“, заяви Борисов.

„Благодарен съм и на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, с който към този момент винаги сме в единомислие. Аз смятам, че България ще повиши своя ръст през 2016 година, защото у нас влизат милиарди от европрограмите, които тепърва ще бъдат усвоявани, ще бъдат модернизирани заводи, което ще повиши конкурентноспособността, качеството на продуктите и съм убеден, че това ще увеличи и износа. Сигурен съм, че ако ние не си объркаме държава, България ще бъде стабилна страна“, каза премиерът.

„Спомняте си, че при предишното правителство дори нямахме шеф на митницата, а сега с цялата политика, която провеждаме имаме 3 милиарда само от контрабанда. Това подпомага страната ни, както и имаме средства да отделим, за да провеждаме социална политика“, поясни той.

Борисов не пропусна и да напомни за хаоса, в който живеем заради имигрантите: „Живеем в регион, в който цари хаос, породен от имигрантския натиск. Имаме тежък пробив в Шенген. Седем държави затвориха границите си. Нека затворим и нашата граница, това съм казвал, както направиха и братята американци. Винаги съм питал каква е горната граница за прием на бежанци. Сега се говори да ни ги връщат. Ние затвори ли ще строим за тях? В тази криза ЕС действахме малко бавно“.

„Изправен бях и пред друг натиск“, каза Борисов и продължи: “Дори в Европа се наложи да правя психологически анализ на президентите на Русия и Турция, когато откриваха най – голямата джамия и прекроиха газовото трасе. Сега, когато се сблъскват двата титана, ни питат протурски или проруски насочени ли сте. Твърдо заявявам, че ние имаме своята евроатлантическа политика. Сега се променят нещата. Строим интерколекторната връзка“.

„Убеден съм, че трябва да се довърши съдебната реформа и сме наясно горе – долу какво трябва да се промени“, заяви премиерът. „Цялата партия сме поели ангажимент да променим Закона за съдебната власт, да приемем антикорупционния закон, двата Кодекса и Законът за борба с тероризма“, обясни Борисов.

„Всичко, което говорим е много крехко и има своите граници“, напомни той. „Говори се за предсрочни избори, но ми е много интересно как БСП, ДПС, „Атака“ ще дадат правителството. Ако някой почука на моята порта, няма кой да им отвори. Всички отчитат това, което постигнахме за последните 7 години. Правителството ще се бори за стабилност. Сега предстоят избори, президентски избори и не виждам никакъв шанс партиите да се разберат по между си. Ще има война до догодина по това време. Всеки, който вади ножа, трябва да знае, че от нож се умира“, заключи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12866 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар

2016.02.01 | 08:51

50
НИКОГА ЗА ГЕРБ ПОВЕЧЕ. Убиват хора по улиците и ги пускат след 24 часа в къщи, краде се без срам, хората гладуват и стоят без работа, младежите бягат от страната си. ГОЛЯМ НАПРЕДЪК С ГЕРБ.
леля ти

2016.02.01 | 08:50

49
Стига с малоумията на този дето се има за Бог!

2016.01.21 | 15:37

48
Бойко, ти не вярваш, ама има ГОСПОД, има и пъкъл! Не ме питай откъде знам, ама знам! Ще си платите и ти, и Роско, и Местан, и всички предатели на многострадална, продадена България
SS

2016.01.20 | 23:32

47
Кого плашиш бе тъпанар.
БОЙКО КУРВО

2016.01.20 | 23:03

46
BOIKE DARTA KURVOOOOOOOOO
крушко

2016.01.20 | 23:03

45
абе дърт педал ти си некадърен да създадеш собствено семейство асе биеш на бързея че можеш да водиш държава събрал си най големите дърти курви инай гладните за власт дупедавци които като се испърдиш ти викат МОЛЯ! ТИ СИ ВТОРИЯ БЪЛГАРО УБИЕЦ КОЙТО МРАЗИ НАРОДА СИ ИСЕ КЕФИШ НА МИЗЕРИЯТА МУ ......НО НАЙ ГАДНОТО ТИ ПРЕДСТОИ!! БИЕШ СЕ ЗА ОСТРУМЕН КОЙТО С НОЖ ПОСЯГА ОТ НОЖ УМИРА НО ТИ ЩЕ УМРЕШ РЯЗАН НА ПАРЧЕТА С НОЖОВКА ЗАПОМНИ ГО!!
philipo66

2016.01.20 | 23:02

44
Правилно забелязва МУТРАТА"Който нож вади,от нож умира".Но интересно,защо,си мисли,че това не важи за него.Той отдавна е забил ножа в снагата на българския народ,но и неговият час наближава.

2016.01.20 | 23:02

43
Самочуствието на бат Бойко че е незаменим е безгранично и много цинично . Без него и неговата партия според него с България е свършено. Така ще бъде докато другите партии не се обединят и противопоставят на ГЕРБ, а НЕ по отделно всяка да се само изтъква и бори за лични облаги.
калистрат

2016.01.20 | 23:02

42
на колкото народ нож си вадил,отдавна да те е отнесъл вятъра,което показва,че поговорката ти е ялова.

2016.01.20 | 23:01

41
БРАТЯТА американци ли?? Бойко, наричаш американците \'братя\' ли?? Ох, глупакоооо... !!! И заради теб ще тегли целия български народ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини