Станислав Анастасов: Местан се провали

  • 16 януари 2016 13:26

  • 2876
  • 3
Станислав Анастасов: Местан се провали
© novini.bg

Основният дефект на председателството на ДПС от страна на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е бил липсата на колективизъм. Това каза в предаването "Седмицата" на Дарик зам.-председателят на парламентарната група на движението Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен. Той изтъкна като едно от важните качества за партиен лидер способността да слушаш това, което ти казва избирателят и колективът. В това Местан се провалил, категоричен зам.-председателят на парламентарната група на партия.

ДПС е много силна колективна структура, въпреки някои дефекти на председателството на Местан, каза още той. По думите му именно колективизмът е свързан с ДПС от самото му създаване. "Това е един много чувствителен организъм, който усеща кога някой се опитва да налага нещо на другия", каза Анастасов.

От думите му стана ясно, че декларацията по повод свалянето на руския боен самолет от страна на Турция през ноември миналата година, прочетена от Местан в парламента, тогавашният лидер на партията писал сам, без да се посъветва с колегите си. Именно нея Доган определи като гаф и стана повод за отстраняването на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от председателския пост и партията.

Понастоящем триумвират ръководи ДПС до Националната конференция на партията напролет. Запитан, какво предстои да се поднови в движението, както Доган посочи в речта си, Анастасов посочи екипния принцип на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2876 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.18 | 14:28

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Кака Мара подробната

2016.01.18 | 13:24

2
Абе, чиляк... Като не ти харесват елените, върви при магаретата! И без друго си тръгнал като распасана магарица из новините!!!
Тропчо

2016.01.17 | 01:47

1
Тоя в една трибуквена дума допуска четири грешки. Познайте коя е думата и кои са грешките...

Добави коментар

Водещи новини