Татяна Дончева: ДПС е олигархичен кръг, който от години не защитава интересите на гражданите

  • 11 януари 2016 08:43

  • 3592
  • 1
Татяна Дончева: ДПС е олигархичен кръг, който от години не защитава интересите на гражданите
© Булфото (архив)

Темата за ДПС е основна за последните седмици. Искам да се спра на няколко елемента, които според мен не бяха отразени достатъчно.

Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Опасности за териториалната цялост на България ще има винаги, защото ние сме малка държава. ДПС винаги ще бъде свързвана с Турция. Въпросът е докъде да допуснем да се развива тази свързаност. Продължавам да твърдя, че Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в не е фигура, която може да закачи ДПС където и да е. Местан направи серия грешки. Аз отдавам тези грешки на липсата на кураж, на воля и на психика. Темата за охраната е измислена. Местан можеше да стигне до турското посолство и с градския транспорт. В тролей номер 2 много трудно ще те застрелят. Всички ръководни фактори в ДПС имат охрана, която явно им купува кисело мляко и има прави компания. Тези хора трябва да излязат и да кажат кой се опитва да ги убие и кой застрашава живота им, категорична беше Дончева.

Възродителният процес трябва да почне да се отбелязва по друг начин. Не може турският посланик да участва на тези чествания. Това може да се счита за намеса във вътрешните работи на България. Аз съм прокурорът, който навремето отказа регистрация на ДПС. За награда после бях уволнена от системата. Това не ми пречи да призная, че ДПС е незаобиколим фактор в българския политически живот. ДПС от много години не защитник на никакви интереси на гражданите, а един олигархичен кръг, който разбива икономиката и политиката в България. Срещу ДПС трябва да се борим не заради това, че е ислямска партия, а защото е олигархична партия. Тази олигархия трябва да бъде разбита, разкри тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.12 | 19:08

1
В никакъв случай не симпатизирам на ДПС но искам да уточним нещо. Участваха ли в ликвидирането на селското ни стопанство - май не. Извършиха ли унищожаването на промишлеността с измислените бонови , касови РМД-та и други измишльотини - май не.Колко мутри турци познавате - май николко. Не са света вода ненапита, но не са и по лоши от "нашите" партии. А ако работеха за автономия ......?????? '

Добави коментар

Водещи новини