Четин Казак: ДПС винаги е готово за избори

  • 09 януари 2016 20:28

  • 1576
  • 2
Четин Казак: ДПС винаги е готово за избори
© Булфото

Не е тайна, че общественото недоволство и напрежението в страната растат, заради влошаващите се социални параметри. Една от основните причини затова е повишаването на цените“. Това каза съпредседателят на ДПС Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно при посещението си в Шумен.

Той допълни, че ръководството на партията следи внимателно обществените процеси, като очакванията са недоволството сред хората да продължава да расте през следващите месеци. Според Казак е напълно възможно всичко това да доведе и до предсрочни парламентарни избори.

ДПС винаги е готово за избори - било то предсрочни, било то редовни, каза още той и допълни, че, ако има предсрочни избори, ДПС ще участва в състояние на пълна готовност и мобилизация, предаде БНР.

ДПС ще реши дали да издигне свой кандидат или не когато наближи датата за президентските избори, а решението ще бъде съобразено с конкретните политически условия и ситуацията в страната, уточни Казак.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1576 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
върбица

2016.01.11 | 12:54

2
от комунистическо семе поникнал хардал

2016.01.10 | 14:03

1
Казак аз не съм готов да подкрепя ДПС

Добави коментар

Водещи новини