Без консенсус след срещата на синдикатите и ръководството на МВР

  • 04 ноември 2015 15:52

  • 2784
  • 3
Без консенсус след срещата на синдикатите и ръководството на МВР
© Novini.bg

Представителите на синдикатите на МВР заедно с политическото ръководство на МВР проведоха повече от едночасова среща, предаде репортер на Novini.bg. Валентин Попов разказа пред медиите, че не са постигнали съгласие.

Предложението на финансовия министър не ги удовлетворява и остават в протестна готовност. Ще бъде организиран национален протест на 8 ноември, неделя, от 13 часа.

Той обяви, че не са съгласни с това новопостъпилите служите с до 10 години трудов стаж да получат 10 заплати, както и стажът прослужено време да се консолидира към заплатата.

Искаме проектобюджетът да бъде оттеглен. До тогава ще отстояваме нашите искания, каза Николов. Тази вечер също ще се проведе протест на автогара Овча Купел.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2784 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дамиян

2015.11.04 | 20:18

2
От днес съм симпатизант на герб защото така се прави истинска политика а не с празни обещания и популизъм реформа в сектора трябваше да има преди много време ама правителствата се страхуваха да не загубят 60 хиляди гласоподаватели и техните семеиства. Стига сме деляли хората на милиционери и обикновенни граждани
Иван

2015.11.05 | 08:38

3
Проблем е че не им обясняват елементите на възнаграждението,че едно и другото са едно и също.Без значение е дали прослуженото време ще е отделно или част от основното възнаграждение.Умните полицаи напуснаха и останаха умерено умни.При кабинета Борисов1 направиха същото с държавните служители като им орязаха обезщетенията за прослужено време и още изядоха дохода от Професионалните фондове и резерва на Здравната каса.

2015.11.04 | 20:16

1
Изборите са пълна порнография и тотална фалшификаця ! Борисов е за затвора , а Сидеров на неговото място !

Добави коментар

Водещи новини