Михаил Михайлов от СДС: Мартин Димитров да поеме отговорност за провала на изборите

  • 07 ноември 2011 07:51

  • 1673
  • 3
Михаил Михайлов от СДС: Мартин Димитров да поеме отговорност за провала на изборите
©

В политиката е важно да заемеш позиция и да имаш последователност в политическото си поведение, каквато от две години липсва в СДС.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Михаил Михайлов от СДС.

Резултатите от изборите бяха ужасни и никой не носи отговорност, допълни той.

Според Михайлов, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на е взел редица грешни политически решения, като в резултат наложената от него кандидатура на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в за президент е претърпяла пълен провал, спечелвайки едва 2% на президентските избори. "Това е 4 по-нисък резултат от този на Неделчо Беронов на предишните избори за президент. Сега да се анонсира, че на следващите избори ще имаме имат по-висок резултат и повече депутати, не е реално. Сините избиратели ги има, но се оказа, че нямат политическо представителство. Старата десница - СДС и ДСБ, не могат да остант в това състояние, хората не искат това. СДС и ДСБ трябва да извървят пътя от Синя коалиция, към евентуално обединение в една партия, за което трябва да се проведе голяма обществена дискусия".

Той призова лидера на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на да поема отговорност за провала на десницата на изборите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1673 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.11.07 | 10:13

3
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Али Баба

2011.11.07 | 10:13

2
И СДС, и ДСБ славно и полека отиват към небитието. Каквото можаха - направиха. След като България стана член на НАТО и на ЕС, идеите им напълно се изчерпиха. Затова и губят всички избори. Нито Мартин е виновен за това, нито Иван. На следващите парламентарни зибори навярно и в Народното събрание няма да влязат.

2011.11.07 | 10:13

1
За съжаление си прав, но страната все пак има нужда от дясна партия ( видя се, че гроб не е такава). И Мартин и Костов трябва да поемат отговорност и да се отдръпнат. Двете сили трябва да се обединят, дори да привлекат ВМРО, ЕНП и др. да изберат млад и необременен с разбиването на СДС човек за лидер и да започнат полека да печелят нови позиции, а не да губят по тоя тъжен начин !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини