Мерджанов: Ветото на президента е измъчено

  • 15 октомври 2015 16:09

  • 2667
  • 3
Мерджанов: Ветото на президента е измъчено
© Булфото (архив)

Превърнаха Закона за военното разузнаване в Закона за Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен.

Това коментира говорителят на БСП Атанас Мерджанов по повод ветото на държавния глава. Позицията беше разпространена от пресцентъра на партията. "Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното върна за ново обсъждане един-единствен въпрос от Закона за военното разузнаване. От стотина разпоредби президентът не хареса само тези, които засягат шефа на служба "Военна информация", посочва той. По думите му това е достатъчно доказателство за нивото на интереса на управляващите към разузнаването, но и към службите за сигурност като цяло. "Тях не ги интересува състоянието на личния състав, нито изпълнението на целите. Обсебени са от въпроса кой ще им е началник. Кой ще изпълнява волята им", посочва Мерджанов.

Според него ветото на президента е измъчено. "Всъщност то не е негово, защото още преди седмица беше обявено от премиера Борисов, който пък разбрал за него от Радан Кънев", отбелязва Мерджанов. "Оказва се, че само ние сме си взели поука от протестите срещу назначението на Делян Пеевски", посочва говорителят на БСП. Тогава хората възроптаха не само срещу личността, а и срещу практиката законите да се правят по мярка за определени хора, отбелязва още той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2667 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.21 | 14:30

3
Червени боклуци ,тръгнали сте за боклука --еднопосочно !!

2015.10.16 | 14:52

2
A SINITE SOPOLI
дядо Йоцо

2015.10.16 | 14:52

1
Туй момче, кукерландче много на умно се прави. Де гиди пръчка за вас!

Добави коментар

Водещи новини