Ненчев: Полша решава дали да модернизира или ремонтира двигателите на изтребителите ни

  • 15 октомври 2015 15:53

  • 2415
  • 3
Ненчев: Полша решава дали да модернизира или ремонтира двигателите на изтребителите ни
© Булфото (архив)

"Обсъждаме няколко дати за подписване на договора за ремонт на двигателите на МиГ-29. До няколко дни ще стане".

Това съобщи в Стара Загора министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., цитиран от Труд. Той потвърди, че обсъжда с полският си колега Томаш Шемоняк кога точно да парафират договора, а на събитието вероятно ще бъдат поканени и български журналисти. "Дали ще бъде модернизация или ремонт на двигателите ще оставя на полската страна да реши. За мен е важно тези двигатели да бъдат доставени в срок", заяви Ненчев.  Той добави, че са положени всички усилия за намиране на най-доброто решение авиацията ни да бъде изправена на крака, а е предпочетена Полша, заради по-изгодната цена и наложените санкции срещу Русия.

По повод казуса с директора на служба "Военна информация" Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен, министърът заяви, че е разговарял с президента и премиера. "Вярвам, че при преразглеждане в Народното събрание ще бъде отстранено това обстоятелство", добави Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. По думите му Бакалов си върши чудесно работата и от стъпването му в длъжност значително се е подобрило качеството на информацията, която получава.

В Стара Загора министър Ненчев се срещна с военнослужещите от Втора механизирана бригада и разгледа новият парк в града, открит наскоро върху терените на бившите артилерийски казарми. Той обяви също, че има воля министерството да предостави на общината и оставащите 40 дка за разширението на парка.

"Ще направим всичко възможно да съкратим сроковете по процедурата. Ние имаме нужда от няколко апартамента за военнослужещи. След изборите ще направим среща с кмета и ще обсъдим възможността да получим определена сграда", каза в Стара Загора военният министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. Той поясни, че има такава практика. Както те дават терен с отпаднала необходимост за парк, така и Общината може да даде сграда с отпаднала необходимост за техните нужди.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2415 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.15 | 22:58

3
То бива глупост, ама да не знаеш какво искаш си е патентен номер на сельо - военния министър.

2015.10.15 | 22:24

2
е, квот каже началнико, тва шъ бъде...

2015.10.15 | 21:04

1
Все чакат някой друг да решава вместо тях !??ОСТАВКА–БОКЛУЦИ !!!

Добави коментар

Водещи новини