Горанов обеща повече пари за образование и здравеопазване, остава твърд за МВР (обновена)

  • 12 октомври 2015 13:20

  • 3360
  • 3
Горанов обеща повече пари за образование и здравеопазване, остава твърд за МВР (обновена)
© Булфото (архив)

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва присъства на Дискусионна кръгла маса на тема "Регионални предизвикателства в светлината на геостратегическите процеси", организирана от Американската търговска камара в България.

Той обяви, че все още няма окончателен вариант на рамките на бюджета за 2016 година, предаде репортер на Novini.bg. Горанов беше категоричен, че няма да има позиция за цялостно увеличение в бюджетната сфера. "Ще има повече пари за средното образование и в социалната сфера. За образованието, освен обещаните допълнителни 20 млн. лева, ще има увеличение още в началото на другата година", каза още той.

"По отношение парите на МВР съм поставил ясно условие. Служителите, които могат събота и неделя да бъдат набити по улиците, трябва да останат първа категория труд. Тези, които стоят зад бюрата, трябва да са трета категория. Все още се води дебат. Мога да иззема функциите на вътрешния министър през бюджета. Трябва да има реформи в МВР. Със сигурност ще има повече пари за образование и здравеопазване", завърши Горанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3360 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.12 | 23:04

3
А пенсионерите къде ги сложи?Те вече не трябват на тази държава.Те са баластра,която трябва да се изхвърли.Само създават излишни разходи!Но един ден и ти ще си пенсионер.Внимавай,много е тежко да не може да си купиш лекарствата!

2015.10.12 | 23:04

2
Той всяка година обещава, ама друг път.

2015.10.12 | 23:04

1
Според министъра НЕ трябва да се издигат в службата (колкото и кадърен да си) за да се пенсионират в първа категория - МНОГО УМНО!!!! Така за началници законно ще спускат свои протежета не запознати с работата в системата!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини