Николай Цонев се закани: Ще пусна локум "Патриотичен фронт"

  • 25 септември 2015 06:31

  • 2296
  • 4
Николай Цонев се закани: Ще пусна локум "Патриотичен фронт"
© Булфото (архив)

Бившият военен министър Николай Цонев отправи поредно предизвикателство към политическите играчи, които ще мерят сили на местния вот наесен, пише "Стандарт".

Вече стана ясно, че освен марката "Патриотичен фронт" и логото на партия НФСБ, Цонев е регистрирал в Патентно ведомство като своя собственост и названията на още две формации - "Глас народен" с лидер Светльо Витков и "Движение 21" на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Регистрациите им са направени през април, докато патриотите са "пострадали" още през януари т.г. Срещу такса от 50 лв. Цонев е получил разрешение да произвежда с тези марки дрехи, обувки, шапки и всякакви други принадлежности за глава, покривки за легла и маса, канцеларски лепила, четки за рисуване, пластмасови опаковки, фотографии и печатни произведения, сочи справка на сайта на Патентното ведомство.

Сега Цонев е готов да стигне по-далеч. "Днес ще пусна жалба в ЦИК да бъде дерегестрирана листата на ПФ в Пловдив", обяви той изданието. Изборът не е случаен. Пловдив е едно от малкото места, където ВМРО и НФСБ се явяват заедно на вота. Под тепетата те ще играят с бившия кмет Славчо Атанасов. Любопитен детайл в казуса е, че в Шумен и Кюстендил ВМРО и "Нова алтернатива" се явяват заедно на вота. На първото място подкрепят полковника от резерва Митко Йоцов, а в Казанлък залагат на бившия зам.-министър на външните работи в кабинета на Тройната коалиция Радион Попов.

"Търговската марка е моя собственост. Никой няма право да я използва без мое разрешение и знание. Защото може да искам да произвеждам сирене и кашкавал, а по-добре локум, както те разтягат локуми. Мой граждански дълг е да изобличавам лъжците в обществото, а те лъжат, че са патриоти", обясни ексминистърът. По думите му неговата цел е да научи партиите на "управленска и административна култура".

"Това е мой граждански дълг - да ги накараме да спазват законите в страната", посочи той. Цонев призна, че е пробвал да атакува всички партии, които получават субсидиите - ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, БДЦ обаче добре са си свършили работата и са собственици на търговските марки със своята абревиатура. Засегнатите обаче не се допускат, че могат да имат проблеми на местния вот и реагираха с насмешка. Те не пропуснаха да припомнят, че срещу Цонев са водени дела за даване на подкуп.

"Драгият смехурко е запазил вече запазена марка. Нашата марка е регистрирана през 2010 г. в Патентно ведомство за административна дейност. Това, за което я е запазил, изобщо не му върши работа за политическа дейност, защото регламентът е друг. Ние вафли "Д21" няма да правим и няма да продаваме", коментира лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Според нея има хора, които вече доста години наливат пари и усилия в този политически "талант", но в един момент и те ще направят равносметка дали не харчат грешни пари. "Този смехурко е специалист по продажбите на армията. Неговата висока административна култура му докара 6 наказателни дела въпреки цялото усилие на РУМНО и ВКР. Но оставете патиланците да си вървят по пътя. Те толкова си могат", допълни тя.

"Мисля да почета интелектуалната мощ на партийния лидер Ники Патента ака Николай Цонев!!! И ви позволявам да патентовате този статус и да произвеждате вафли с него :)))", написа във Фейсбук пък зам.-председателят на "Глас народен" Венци Мицов.

Най-остър бе лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Той е убеден, че Цонев изнудва и припомни, че бившият управленец има "много неприятна, дори престъпна биография от гледна точка на медийното отразяване". "Опитва се да рекетира нашият, само че няма да му се отвори парашутът. Естествено, че ме е търсил прати ми официално писмо със заплахи какво щяло да стане, ако не му се обадя по телефона. Прилежно си беше посочил номера. Но аз няма да падам на неговото ниско равнище", посочи Симеонов. И на свой ред попита дали трябва да се смени името, ако някой реши да патентова марката "Валери Симеонов". "Ние ще вземем мерки срещу неговата регистрация в Патентно ведомство, тъй като на мен няма да ми е приятно да видя джапанки с логото ПФ", закани се той.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2296 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.09.29 | 13:17

4
Цонев играе по свирката на ДПС.
ФАКТ

2015.09.29 | 13:16

3
ОТ ТОЗИ ИЗРОД СЕ ОТВРЪЩАВАМ!!
*

2015.09.29 | 13:16

2
То бива, бива голяма ПРОСТОТИЯ, но този е уникален простак - бай Ганьо !

2015.09.28 | 06:54

1
Абсолютен престъпник, на колене!

Добави коментар

Водещи новини