Първанов: Можех да уредя на децата си по едно бижу, а не да ги оставям да почват от нулата (видео)

  • 19 август 2015 13:05

  • 10395
  • 88
Първанов: Можех да уредя на децата си по едно бижу, а не да ги оставям да почват от нулата (видео)
© Булфото

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, зам.-председател на ПП АБВ, говори на пресконференция по повод предстоящите местни избори, предаде репортер на novini.bg.

"Имаме утвърдени кандидати в 17 от районите. Водим активни разговори с участието на ръководството на столичната ни партийна организация. За нас и София и Пловдив и Варна са важни градове. Не искаме въпросите да бъдат решавани на крак. Водим интензивни разговори с представители на академичните среди, но не бих искал да говоря днес от тяхно име. Въпросът не е финализиран. Всякакви такива коментари биха натежали. За Бургас наш кандидат е Камен Семенлийски, доцент, заместник-декан в Бургаския университет. Във Велико Търново е д-р Драгош Методиев. Той е специалист, уважаван лекар, с три деца, беше кандидат за евродепутат. В Русе е Стилиян Стефанов, който беше кандидат за председател на ПП АБВ, 37- годишен. В Силистра е Ростислав Павлов, 34-годишен, секретар на общината. В Стара Загора, Илия Златев. Той е силният в лявото”, посочи Петков.

„В Търговище - Ивайло Първанов, действащ общински съветник. В Шумен - Пламен Петков, досегашен общински съветник, председател на Правната комисия в общината. В Плевен - Цветан Антов, човек с безспорни морални качества и авторитет. В Ямбол е Драгомир Димитров, с опит в администрирането", представи кандидатите Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той съобщи, че в четири общини ще имат обща кандидатура с БСП.

"На парламентарните избори сме удвоили вота, който сме имали на евроизборите. Търсим 200 хиляди гласоподаватели сега на местните избори. Предоставили сме средства от субсидията на областните партийни структури. Всичкият членски внос, който те събират остава на тяхно разположение. В нашите сметки са постъпили 10 хиляди лева дарения. Отчитаме се публично, така че кампанията няма да е скъпа и показна", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. "Профилът на нашия избирател е във възраст между 18 и 50 години. За нас е важно да стигнем до тях и да ги мотивираме да излязат да гласуват", добави още той.

Лидерът на АБВ Георги Първанов добави по темата за предстоящите местни избори, че със сигурност те няма да подкрепят  Йорданка Фандъкова. "Тук в София задължително ще играем с леви кандидатури", поясни той.

Първанов коментира развихрилият се скандал около него заради това, че синът му е съсобственик на спа хотел в Кюстендил.  Той се оплака, че срещу него се вихри компроматна война, в която участват  Николай Бареков и Яне Янев и която цели очернянето на неговото семейство непосредствено преди местния вот. "Предизборната кампания започна като черен пиар, което е тревожно", добави Първанов.

Първанов добави, че той и съпругата му разполагат със 74 000 лева спестявания и телевизията, която размахва декларацията му от Сметната палата трябва да покаже тази от 2014-та, а не от 2012-та.

"25 години съм в политиката. Моите деца се образоваха тук. И получиха добро образование. Моите деца имаха забрана да се докосват до държавна работа, защото щяха да кажат, че баща им ги е уредил. За тези 25 години докато другите роднини бяха по бордовете, моите стояха настрани. Моите деца започнаха в бизнеса от нулата. И баща им вместо да ги уреди с някое бижу на туристическия бизнес - на морето или по планинските курорти, те сега започват отново не от нулата, а от минус нула. Никога не сме ползвали държавни поръчки. Не сме се докосвали до европейски средства. Длъжен съм да дам тези обяснения, защото кампанията започва под това мото - на очерняне на мен и моето семейство", каза Първанов.

Първанов предложи да бъде направен регистър, за да се види, кой какви държавни пари е взимал от пиарските фирми.

Георги Първанов отрече негови приближени също така да са ползвали пари от Южен поток и дори предложи да се създаде специална парламентарна комисия, която да разследва, кой всъщност е харчил парите.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
10395 88

Свързани новини

Коментари 88

Добави коментар

2015.08.29 | 13:08

88
Господин Първанов не говорете ала бала.Това е за наивници.Не може да бъркаш в голямата каца с мед и да не си оближиш пръстите!!

2015.08.29 | 12:58

87
ВСИЧКО Е ЯСНО и ИЗВЕСТНО ! Гоце е труп , неговата дружка ТИКВАТА е сцепена и гнила ! Народният , българският ИЗБОР е ВОЛЕН СИДЕРОВ ! Нашето СПАСЕНИЕ, нашата НАДЕЖДА и БЪДЕЩЕ ! НИКОЙ ДРУГ ! ББ В ЗАТВОРА !!!!!!!

2015.08.29 | 12:57

86
Където е ГЕРБ и ТИКВАТА ПРОСТА , там е смъртта, бедността , мизерията , циганията ,престъпността, педерастията , наркоманията и измамата ! ТИКВОМУТРАТА Борисов ви ги гарантира ! IDIOTI поддържат ГЕРБ ! Само АТАКА е спасението !

2015.08.29 | 12:57

85
Обама гледал кадри от посещението на Джон Кери в България. Останал много впечатлен как съществото от третия пол Роса Плевнелиева и банкянския помияр Боко Тиквата пълзели на ВИП терминала на летище София лижели пода и целували краката на Кери. Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново! Колко милиарда трябва да открадне още наркобарона Боко Тиквата за да бъде арестуван!? Докога ще плащаме милиони за охрана на този престъпник!?
Буратино

2015.08.27 | 10:08

84
Уникален Лъжец !!!!!!!

2015.08.27 | 10:08

83
да не би от името на Народа заградихте Осоговската планина , то уж хотел ама май върви с цяла планина
do koga

2015.08.22 | 21:31

82
ще те търпи Господ, Гоце, че то народът няма избор - не си нито само ти, нито само твойте изродчета
агент

2015.08.22 | 21:30

81
Първанов има 80 милиона ,в банковата си сметка.няма смисъл да говориме.
Железа

2015.08.22 | 21:30

80
Защо се прави на беден след като 23г е във власта на България и да има само тези пари спестени не вярвам,невярвам.Лъжец,безсрамен и нагъл лъжец.А дето не си гледахте работата и оставахте да изтичат парите на българите за тоз дето духа,само се водехте че сте нещо и някой ,а България затъваше,народа предупреждаваше че отиваме към дъното но Вие и всички около вас н есе стряскахте ,защото все мислихте че сте за малко а то стана за много,цели 23 години в челните редици на държаватаМлъкни и не дразни българите защото си виновен за много неща .

2015.08.22 | 21:30

79
Точно такива мендили и олигофрени като Първанов си богатеят на наш гръб,правят хората на прости,защото всичко се върши задкулисно и в ущърб на българите,затова и се стопяваме от лош живот,от напрежението, несигурност и лошата грижа,никой не помисли за хората които работят и хранят такива като него.Пълни идиоти и алчни кретени ни управляват,няма как да е добре нацията и съответно да оцелява.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини