Павлова: Разрешенията за строеж на къмпинг "Юг" са отменени

  • 24 юли 2015 17:58

  • 1352
  • 2
Павлова: Разрешенията за строеж на къмпинг "Юг" са отменени
©

Строителният контрол е отменил разрешенията за строеж на къмпинг "Юг", съобщи министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Предстои обжалване от страна на инвеститора.

Дадени са разрешения от главния архитект на общината. Те бяха влезли в сила понеже не бяха обжалвани, но ние имахме право и сезирахме прокуратурата, защото само с протест на прокурор можем да ги спрем. Прокуратурата прие нашите аргументи и вече с наша заповед - на ДНСК, четирите разрешения за строеж са отменени като незаконни. Разбира се, има процедура по обжалване. В момента, в който те влязат в сила, ако не бъдат премахнати тези строежи на къмпинг "Юг" доброволно, ние ще изискаме тяхното, разбира се, принудително събаряне.

Във Варна Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена каза още, че от понеделник може да започне реализацията на новия допълнителен проект на стойност 3,7 милиона лева с девет допълнителни обекта за разширение на пешеходния ринг във Варна, допълва БНР.

Последвайте канала на

1352 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.24 | 22:23

2
kurvoooooooo

2015.07.24 | 22:23

1
АРТИСТКА.......................................

Добави коментар

Водещи новини