Разкриха отличниците в кабинета - Теменужка Петкова и Десислава Танева

  • 16 юли 2015 10:30

  • 1873
  • 1
Разкриха отличниците в кабинета - Теменужка Петкова и Десислава Танева
©

Министри отличници във финансов аспект са министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и министърът на земеделието и храните Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. Това каза пред журналисти в парламента Менда Стоянова от ГЕРБ във връзка с думите на министър-председателя Бойко Борисов, че ако министрите поискат допълнително пари, трябва да го правят заедно с оставката си, съобщи „Фокус“.

Относно призива на премиера на вчерашното правителствено заседание Стоянова обясни, че в държавния бюджет за 2015 година парламентът е гласувал и е приел намаление на разходите за заплати за труд на всички министерства с 10% , както и на всички бюджетни организации.

„Целта на това беше, че чрез натиска на бюджета и на лева всички министерства да направят своята реформа, да оптимизират своите администрации и разходи за тях“, обясни депутатът. По думите на Стоянова, едни министри го правят, а други не. „Тези, които не го правят в края на годината ще кажат - трябват ни допълнителни пари, за да платя заплатите за ноември или декември. Това им каза Бойко Борисов вчера. Няма да дават пари“, посочи тя и обясни, че ако те поискат пари накрая на годината ще си депозират оставката, защото не са си свършили работата. Менда Стоянова уточни, че военният министър не прави реформа за намаляване на разходите в администрацията. „Министрите отличници са министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, министърът на земеделието и храните Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, те полагат усилия, макар че структурите им са големи “, заяви Стоянова.

Последвайте канала на

1873 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kurva na gerb

2015.07.17 | 17:19

1
Taq pazavretina po-skoro da pukne

Добави коментар

Водещи новини