Янев: КТБ е била черна каса на политически групировки

  • 09 юли 2015 07:57

  • 1697
  • 0
Янев: КТБ е била черна каса на политически групировки
©

В доклада за КТБ се използват основно етикети, епитети и клишета, които са назовавани стотици пъти в обществото. Липсва обаче нещото, което вълнува българския народ - да се каже истината в този доклад кой източи банката. Това заяви лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, в сутрешния блок на БТВ.

"Нормално ли е да се случи подобно нещо и да няма последици? Някои хора явно искат обществото да бъде късопаметно и да забрави какво се е случвало в годините назад", поясни той.

Бившият депутат попита защо не се прави анализ на личности като Иван Костов, които са оказвали влияние в тези процеси по фалиране на банката. "КТБ е била черна каса на определени политически групировки, които са осъществявали нерегламентиран бизнес", продължи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Лидерът на РЗС коментира и темата за съдебната реформа. "Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и защо не каза на обществото, че носители на съдебна реформа са именно те от ДСБ и Реформаторския блок? Но какво предлага правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския? Къде отиват в новия ВСС, който е разделен на две камари, адвокатите - при прокурорите или при съдиите? Никой не дава отговор. В коя квота ще отидат преподавателите? Отново никой не дава отговор", негодува той.

Относно твърденията на бившият финансов министър Дянков за това, че е имало натиск за избора на Иван Искров за втори мандат като гуверньор на БНБ, Янев каза: "Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после много пъти е спекулирала и си е позволявала да говори от името на Борисов. Спомням си, когато работеше Комисията по установяване на конфликт на интереси, на мое възражение тя каза, че Борисов знае за това и няма проблем, но по-късно разбрах, че това изобщо не е така", разкри Янев. Думите му са в коментар на днешна публикация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1697 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини