Кънев: Референдумът в Гърция не дава решение на кризата

  • 08 юли 2015 10:06

  • 987
  • 3
Кънев: Референдумът в Гърция не дава решение на кризата
© Булфото

Категоричният отговор на референдума в Гърция изрази суверенната воля на гръцкия народ, но не дава решения на гръцката криза. Това заяви съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от трибуната на Народното събрание. ЕС е, и трябва да остане общност, основна на общи отговорности, сред тях едни от най-важните са спазването на правилата и солидарността.

Гърция не избра пътя на тежи реформи като други страни - България Испания, Португалия, Ирландия и Балтийските републики. Надяваме се Гърция да се върне максимално бързо на масата на преговорите, посочи Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

По думите му имаме интерес от положителния изход на преговорите, за да се гарантира общата стабилност на съюза. Не можем да твърдим, че отрицателни последици от дестабилизацията на Гърция за България няма да има, категоричен е Кънев. Той призова за създаване на система за ранно предупреждение за рисковете на малкия бизнес. Ние държим на съхраняването на стабилността на институциите, посочи депутатът.

Според него Гърция стигна дотук заради дълго отлаганите реформи в областта на пенсионната система и възход на политическия популизъм.

Последвайте канала на

Нора Виткова
987 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
боко цецо

2015.07.09 | 03:56

3
Да живее АЗРАЕЛ

2015.07.08 | 14:51

2
toq pedal e za razstrel

2015.07.08 | 14:51

1
Рамадане , по добре не исказвай мнение че ти личи колко си П.Р.О.С.Т и смешен

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини