Соломон Паси: Води се битка между Изтока и Запада за Македония

  • 26 май 2015 07:47

  • 1690
  • 2
Соломон Паси: Води се битка между Изтока и Запада за Македония
©

Западът и в частност Европейският съюз и НАТО трябва да положат максимални усилия за присъединяване на Македония към ЕС.Това каза в сутрешния блок бившият министър на външните работи и бивш съветник на македонския премиер Никола Груевски Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

Той уточни, че е бил съветник на Груевски от 2007 до 2008 г. Договорът беше за 1 евро. Свърших си работата за около 10 месеца и беше взето решение, че Македония ще стане член на НАТО, обясни Паси.

В момента се води битка между Изтока и Запада за Македония. Западът не прави достатъчно за приобщаването на Македония и към НАТО, и към ЕС. България няма решаваща роля в този процес. Можем координирано да направим нещо, но нищо не може да стане без добрата воля на Македония, заяви Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и.

България няма териториални претенции към Македония. Външният министър на Русия г-н Сергей Лавров е сериозен и задълбочен дипломат и репликата му не е случайна. Подобни изказвания са част от информационната война, която се води в момента, и те не трябва да бъдат подценявани, коментира бившият външен министър.

Той нито потвърди, нито отрече, че ще се кандидатира за кмет на София на предстоящите местни избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1690 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ку.рю

2015.05.26 | 12:30

2
Ми присъединяваме Македония към България (т.е. възстановяваме частично истинската територия на България) и готово - Македония е и в НАТО, и в ЕС.
гад зееви

2015.05.26 | 12:30

1
и този работи безплатно (1евро) като добър евреин

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини