Ваканцуване по депутатски

  • 06 април 2015 08:39

  • 1555
  • 0
Ваканцуване по депутатски
©

Велизар Енчев е прав, че ваканциите на депутатите са огромни, заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия Минчо Христов.

Бившият депутат добави, че ваканциите са едно на ръка. Той напомни и друго безобразие - милионите, които се изсипват всеки месец за субсидията на депутатите. Христов нарече депутатите наглеци, защото в най - бедната страна в ЕС субсидията им е много по-голяма от тази в германия. Той е категоричен, че народните ни представители са истински бандити.

Калина КрумоваКалина Крумова Калина Венелинова Крумова e родена на 7 януари 1985 г. Завършва средното си образование в също съобщи, че подкрепя Енчев. Тя поясни, че подкрепя тезата, че нещата трябва да са съизмерими.

Според нея преумората на депутатите зависи от самите тях. Тя е на мнение обаче, че сега едва ли много от тях ще почиват имайки предвид, че наближават местните избори.

Антон Кутев, бивш народен представител, напомни, че работата на депутатите извън парламента е същинската и поясни, че естествено това е, ако иска. "Истина е, че депутатите трябва да бъдат контролирани", каза Кутев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1555 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини