Любен Дилов-син: Бареков се остракира сам (видео)

  • 24 март 2015 07:55

  • 3512
  • 2
Любен Дилов-син: Бареков се остракира сам (видео)
©

Коалицията БДЦ продължава да съществува. Парламентарната група също работи добре и предстои да внесем няколко законопроекта. Свързва ни това, че сме се явили заедно на избори и сме поели ангажименти. Всички стъпки, които сме обещали се изпълняват.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Любен Дилов-син. Той коментира последните сътресения в коалицията Български демократичен център. Не е имало развод с Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Проблеми в партията му ББЦ доведоха до това, че той ще продължи по друг път. Бареков избра сам да се остракира. Никой не е търсил конфронтация с него. Формацията е в опозиция и сме подкрепили само няколко важни законопроекта, като сме обяснили защо ги подкрепяме. БДЦ не е дала нито един знак за разцепление. Ние даже дадохме знак на Ана Баракова да се върне в ПГ, разкри Дилов-син.

Най-важната уговорка е, че сме поели определени ангажименти пред определени хора. Ние от "Гергьовден" държахме да познаваме избирателите си лично. Нито един от депутатите на ББЦ не е дал повод на Бареков за критиките му. При приемането на бюджета той ги критикуваше за това, че не са подкрепили бюджета, а после, че са го подкрепили. Групата гласува монолитно по всички важни теми. При нас няма политическо номадство, каза още Дилов-син.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.24 | 23:25

2
Всички сте измамници и лайна, без изключение
@

2015.03.24 | 13:34

1
Га яди кюфтета на Капута хубо ти беше,ама КТБ фалира и се изнизахте като свински черва!Изобщо що ни занимавате с тая престъпна шайка на Капута!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини