Ивелина Василева: Активното снеготопене тепърва предстои

  • 22 март 2015 12:49

  • 1101
  • 1
Ивелина Василева: Активното снеготопене тепърва предстои
©

Активното снеготопене ще започне в средата на предстоящата седмица, съобщи министърът на околната среда и водите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва.

В момента всичко е под контрол, в сряда областните управители ще докладват в Министерството на околната среда дали са изпълнили мерките за предотвратяване на наводнения. Към настоящия момент нямаме сигнали за каквито и да било кризисни ситуации, аварии. Всичко е под контрол и експлоатационните дружества следят състоянието на хидротехническите съоръжения, посочи тя.

253 от общо 268 безстопанствени язовира вече са с изяснена собственост и е ясно кой отговаря за безопасността им, допълни Василева.

Останалите 15 областните управители имат отговорност да ги контролират, тоест няма безстопанствени язовири, каза още екоминистърът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.22 | 13:40

1
Безстопанствени с вече изяснена собственост.При това положение им ударете на собствениците по една глоба,че да им се завие свят.Или чакате да стане беля като в Мездра?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини