Запазвам зам.-министрите към този момент, увери новият МВР шеф

  • 16 март 2015 18:34

  • 1867
  • 4
Запазвам зам.-министрите към този момент, увери новият МВР шеф
©

Политиката е едно предизвикателство и нямаш право на слабохарактерност.

Това заяви в първото си интервю новият вътрешен министър и вицепремиер Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Тя гостува в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Помолена да коментира новото си прозвище - „царицата на Бойко“, Бъчварова отбеляза: „Аз го разбирам като шахматната фигура. Мисля, че изборът и решението на премиера беше като цяло оценено в положителен смисъл“.

Управлението на държавата е екип и колкото по-добър е този екип, толкова по-добро е управлението, подчерта новият МВР шеф.
Мисля, че с премиера сме работили добре и в миналия мандат, което ще помогне и за нататъшната ни работа, категорична бе Бъчварова.

Като изненада определи тя подаването на оставката от бившия вътрешен министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г..
„Запазвам заместник-министрите към този момент. Уважавам предишния министър Вучков и одобрявам нещата, които той започна. Нямам никакви основания да се откажа от тях“, коментира вътрешният министър.

Има какво да се желае по отношение на доверието в армията и полицията, по думите й. Има нужда от добавяне на граждански облик в тях, на мнение е Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

По въпроса с „Шенген“ Бъчварова заяви: „„Шенген“ е една голяма политическа тема, която България добре е озвучила. На всички е ясно, че имаме готовност да отговаряме на политическите изисквания. Аз вярвам, че ще има един взаимно приемлив отговор“.

Кадровата политика е много важен компонент, тук имаме някои трудности, призна Бъчварова и допълни: „Аз сама съм поставяла въпроса за определени правила при назначенията“.

Относно ДАНС Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. подчерта, че няма номинации, а има слухове за номинации.

Интервюто завърши с въпроса дали Бъчварова харесва Веселин Маринов. На това тя отговори бързо и лаконично: „Не“.

Последвайте канала на

1867 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.17 | 11:02

4
Какво нарпавиха за Вас БСП и ДПС за 20 години управление????????????? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!!!

2015.03.17 | 11:02

3
Абе...Бъчварке!....на какъв политически критерий отговаряме за ШЕНГЕН!......Трябва финансово заплати заплати заплати да отговаряме. Чак тогава си помечтай за ШЕНГЕН. С мизерни заплати никой не не иска в Европа.

2015.03.17 | 11:02

2
ами , за сега лека работа , пък след време ще видим делата
национал социалист

2015.03.17 | 11:01

1
АБЕ ХОДИ СИ ГЛЕДАЙ ТЕНДЖЕРИТЕ В КУХНЯТА БЕ ГЛУПАЧКЕ НАГЛА.КАК МОЖЕШ ДА СИ ВЪОБРАЗИШ ТИ ДА СИ МИНИСТЪР И ТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ? ОТИВАЙ СИ ГЛЕДАЙ МАНДЖАТА ЧЕ ЩЕ ТИ ЗАГОРИ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини