БСП: Агресивни уволнения текат в Министерство на отбраната

  • 13 март 2015 10:38

  • 1617
  • 3
БСП: Агресивни уволнения текат в Министерство на отбраната
©

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП - Лява България даде трибунка в парламента, предаде репортер на novini.bg.

Той алармира, че в дружества на Министерство на отбраната се развиват силно негативни тенденции, а именно уволнения.

Крайно агресивни са уволненията в двата холдинга на МО - Холдинг Терем и холдинг "Снабдяване и търговия", заяви Найденов.

По думите му, се назначават хора от БЗНС, близки до министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. и ако си от родното  му село в Ямболско кариерата е гарантирана.

Найденов съобщи, че в холдинг "Снабдяване и търговия" са уволнени 20 души, а в "Терем" - 15, като  трима от тях са от борда на директорите. "Терем" в момента не се развива, не показва добри икономически резултати, което може да доведе до нарастване на социалното напрежение, предупреди той.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен подчерта, че МО е отдадено на концесия и има чувството, че се превръща във феодално владение на Реформаторския блок.

В отговор на нападките на БСП - Лява България Радан Кънев отговори, че ясно са заявили, че влизайки в управлението ще изчистят държавата и администрация и ще променят правилата за назначения в държавната администрация. Той смята, че нападките на БСП идват от това, че тече одит на тези дружества и явно те са се изплашили от него, защото има индикации, че тези дружества са извършили нарушения, сключвани са сделки на нереални цени. От одита Кънев очаква, че ще има дори прокурорски разпоредби.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1617 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
старшината

2015.03.13 | 15:31

3
ГОСПОДА ОТ АРМИЯТА НЕ СЕ ЛИ РОДИ ВЕЧЕ ПИНОЧЕТ ВРЕМЕ Е ..

2015.03.13 | 15:15

2
Старшина --- ти си явно старшина от бай Тошовата милиция , съдейки по тъпотиите , които бълваш в нета !!

2015.03.13 | 15:15

1
Пиночет умря.На мода са Янукович и Порошенко.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини